Fotoksiazka

U nas też tych zdjęć jest kupa a czasu na wywołanie jakoś braknie

Beata dokładnie. Tych zdjęć tyle się zbiera. Ale ja w końcu muszę się za nie wziąć i uaktualnić zdjęcia żeby mieć dwie swoje perełki na nich ;)

Ostatnio wywokalam i kupiłam album to mi brakło albumu :D

Wczoraj zamówiłam zdjęcia w empikfoto 140sztuk mi wyszło, ale tanio za zdjęcie 0.24zł. U lokalnego fotografa 0.75zł. Też będę musiała rozejrzeć się za nowym albumem.

Dokładnie Ja też w empiku kupuje album albo czasami w pepco 

W pepco jeszcze nie kupowałam albumu

Ja jak wywołuje zdjęcia to razem z siostrą to wychodzi u nas zawsze powyżej 500 to w granicach 25-22 grosze płacimy za sztukę 

Anwczka loo matko to wywoływanie juz w ilościach hurtowych haha

Ja zawsze wywołuje na allegro, też tanio wychodzi 

W empiku chyba 21 gr za zdj... Czasami przychodzą mi jakieś kody na pocztę to już wgl płacę grosze. :D ale też jak wywołuje to po 300sztuk. Maz się śmieje. Ale zawsze komuś wydam kilka zdj.. Bo ja mam tyle albumów że nie mam gdzie tego chować :D

Na allegro tez maja cenowo ok albumy

Mazią dokładnie ;) wywołać to taniej ale uporządkować już gorzej hehe 

Oj tak, trzeba trochę posiedzieć jednak nad tym :D

Ja za często nie wracam do wywoływanych zdjęć, może z dwa razy do roku, ale lubię mieć wywołane. Nie lubię wracać do wspomnień przeglądając zdjęcia na komputerze.

Też nie lubię na laptopie oglądać.  wolę tak normalnie w albumie 

wiadomo album to album 

Ale nie wszystkie zdj nam w albumie. Mam pozgrywane na pena,i tak był dylemat które wywołać do albumu :) I tak co kilka miesięcy sobie zgrywam i wywołuje:))

Tak inaczej zdjęcia na komputerze a inaczej w albumie. to ma swój urok 

Ja mam zdjęcia na pendrive wszystkie a wybrane wywołane 

Miśka Pyśka oj zgodzę się , w albumie to jest urok poza tym zawsze można dać do ramki :)