Może na aliexprez poszukaj, jest wiele ładnych, zależy w jakim stylu masz pokój:)
Hej! Urządzam pokój dla mojej 5-letniej córki i szukam fajnych, kolorowych gałek do szafek. Chcę coś, co będzie bezpieczne i praktyczne, ale też ładne. Ktoś poleca coś konkretnego?
na allegro widziałam ładne
Mi się podobają bezbarwne a w środku kwiatki czy płatki kwiatków :)
Dla chłopaka znów zwierzątka czy autka też bezbarwne , tworzywem chyba jest żywica:)
Temu itp znajdziesz piękne :)
W home and you i brico widziałam przeróżne
Ja zamawiałam dla córki z temu, ogromny wybor 😁
Ostat oglądałam gałki w leroy merli. Jednak najlepiej poszukać w internecie gdzie jest większy wybor
Potwierdzam - na temu są bardzo fajne. Ja na zamówienie czekam przeważnie tydzień. Także dość szybko mam zamówienie
Wybrałabym obłe lub meble z wyżłobieniem
Dokładnie najlepiej poszperaj na temu i może niech córka wraz z tobą popatrzy co się jej podoba napewno bardzo się ucieszy jak będzie mieć udział w wyborze
Temu to potęga , znaleźć można tam więcej i ciut ciut
Cześć! Do dziecięcego pokoju najlepiej wybrać gałki meblowe o zaokrąglonych kształtach, żeby były bezpieczne w razie jakiegoś uderzenia. Świetnie sprawdzają się modele z kolorowym nadrukiem albo w kształcie zwierzaków, gwiazdek czy serduszek – dzieciaki to uwielbiają. Widziałem takie rzeczy na https://uchwytymeblowe24.pl/galki-meblowe, może tam znajdziesz coś odpowiedniego. Unikaj gałek z ostrymi krawędziami albo zbyt małych, bo dzieciom może być trudno je złapać. No i warto sprawdzić, z jakiego materiału są wykonane – najlepiej takie, które łatwo wyczyścić, bo wiadomo, że w dziecięcym pokoju wszystko się brudzi.
Tak jest, też w pierwszej kolejności pomyślałam o obłych kształtach niezbyt wystających
Oj tak na Temu będziesz miała bardzo duży wybór w przyzwoitych cenach.
Z doświadczenia polecam te okrągłe,
O tak najlepiej takie nie ostre
Tak jak piszą dziewczyny im mniej wystające i kanciaste tym lepiej
tylko na temu około 2 tygodni trzeba poczekać na paczkę