Moja corka również miala trądzik niemowlęcy. Jak narazie uczulenia na mleko nie ma . Oby tak dalej.
moj ma uczulenie na bebiko na reszte nie
my na szczescie nie mielismy zadnych problemow
Moja córka jadła bebiko.nan. bebilon. Każde mogła jeść ale najbardziej jej smakowało bebiko.
u mojej siostrzenicy po bebiku pojawiły się straszne zatwardzenia ja dokarmiam Kordka nanem
pewnie kazde dziecko inaczej reaguje na dane mleko
moja siostrzyczka miała uczulenie i jadła tylko na na receptę dla dzieci ze skazą; ale koszty tego były ogromne, jedna puszka 450 ml kosztowała 50 zł i to już po refundacji z recepty, a na długo takie nie starczało
Hmmmm, u mnie synek je bebilon pepti bo ma skazę. Koszt puszki - 11 zł. Chyba jedno z najtanszych mlek… Tyle że na receptę. Nie wiem, co za mleko Twoja siostra wiec dostała… Albo kiedy to było
angelika a cóż to za mleko takie drogie? My tak jak INIA jesteśmy na bebilonie pepti i płacimy niespełna 10 zł za puszkę.
to było 9 lat temu i miała bebilon ale nie wiem jaka nazwa dalej była; może od tamtej pory to się zmieniło bo wtedy to masakra była; a jeszcze trzeba było je zamawiać bo w aptece nie zawsze mieli bo mało osób je kupowało
moja chrzesnica takze pije bebilon pepti i brat placi niezale 11 zl za 450 g puszki w aptece juz po znizce
Własnie jestem na etapie testowania Mleczka NAN HA dziękuje za poradę co do wprowadzania nowego mleka nasza Pani pediatra niestety nie uświadomiła nas w jego zamianie mówiąc tylko “proszę zmienić mleko”
oby moj chlopczyk ( michałek) nie miał uczulenia na żadne mleko
my niedługo przejdziemy na NAN 2 zobaczymy jak się sprawdzi z NAN 1 nie było problemów
U nas jak do tej pory wszystko jest ok.
My na razie na piersi jesteśmy ale obawiam się zarówno przejścia na pokarmy stałe jak i mm, ponieważ mały ma skazę białkową. Może zdąży z niej “wyrosnąć” mam nadzieję:)
My na szczescie nie miałyśmy z tym problemów
mój starszy synek musiał pić nutramigen, coś okropnego
ja jade do largologa zobaczymy jakie mleko nam polecą
Ostatnio byłam zmuszona podać małemu mm w sytuacji bardzo awaryjnej wybrałam HA i na szczęście małemu nic nie było ale miałam spore obawy.