moj mały robil zielone kupki, mial zaparcia, ulewał i wymiotował czasem, przestałam podawać rumianek i przeszło- koperek dalej podaje, a mały regularnie sie zalatwia, nie ulewa czesto i nie wymiotuje. dobra porada
ja karmiłam od początku bebilonem - tak polecił mi pediatra i nie było żadnych problemów z brzuszkiem
czasem nawet i pediatra nie wie co ma poradzić…ale jak uczulenie to na pewno mleko z symbolem HA
ja ostatnio tez malej dalam ha ale to dlatego, ze akurat potrzebowalam probeczke zeby zmieszac z kaszka
pamietajmy zeby rumianku caly czas nie podawac dziecku
ja od czasu do czasu podaję małej koperek
ja daje koperek i rumianek.
moj maly naszczescie nie mial kolek ale rumianek i koperek mu podaje do tej pory do picia
ja małej daję rumianek do picia i też jest wszystko w porządku
u nas były zaparcia, ale teraz mała pije soczek z jabłuszka i jest ok
Mój maluch lubi herbatkę koperkową ale nie słodzę mu jej.
podaje koperek i rumianek oraz soczek jabuszka
co do opisu sposobu użycia mleka lub innego produktu dla dziecka to powinniśmy sugerować się wyłącznie zaleceniem producenta lub ewentualnie lekarza a nie tego typu poradach…
ja jak przechodziłam z jednego mleka na drugie to przygotowywałam dwie butelki - w jednej np 90 ml wody i trzy miarki mleka które mała piła, a w drugiej 60 ml wody i dwie miarki nowego mleka - i potem zwiększałam ilość mleka na które przechodziłam - nigdy nie mieszałam jednego mleka z drugim
ja używałam jedno pudełko ha.
Mleczko ha jest teoretycznie bezpieczniejsze niż zwykłe ale jeśli maluch ma skazę białkową to nawet ha jest niewskazane.
jest sporo droższe, 100%
ja nie karmiłam takim mlekiem. Piersią karmiłam do 13 mc. Mam nadzieję ze z drugim uda mi się też tak długo karmić
takie mleko jest drogie i bardzo niesmaczne
ogólnie mleko dla dzieciaków jest drogie, nie tylko ha,