ale te na receptę to chyba mają duże znizki
tak tak, my uzywalismy na poczatku bebiko, plamki mial maly od tego, zmienilismy na bebilon, bylo ok, potem znow na bebiko i jest dobrze
u nas na początku też był problem jak córka zakończyła pić z piersi, ale zmieniliśmy mleko i było ok
u nas te bebiko króluje
Mój najstarszy syn z apetytem pił Nutramigen przez 3,5 roku. Chyba kwestia przyzwyczajenia do tego wstrętnego smaku.
Mój synek pije bebilon pepti.
córka też ze smakiem pije Bebiko
U nas żadne mleko nie przeszło
niestety często te mleka specjalistyczne dla dzieci z alergią mają mało przyjemny smak i zapach co może maluszkowi nie odpowiadać
Moja córka miała skaze bialkowa i była na odpowiednim mleku.
mój starszy syn miał też uczulenie i musieliśmy przejść najpierw na sojowe a później na Nutramigen
umnie tez podejżewali skaze ale wyniki tego niepotwierdziły więc podaje jedynie mleko dla alergików na wszelki wypadek
W tych czasach niestety jest tak że bardzo dużo dzieci ma uczulenie na mleko. Wtedy lekarze często eksperymentują na dzieciach i co troche im je zmieniają az wkońcu trafią.
my na poczatku podejrzewalismy skaze, ale na szczescie wszystko juz ok
mam nadzieje że mój synek nie będzie miał takich uczuleń
mi pani doktor podała kilka próbek i kazała je podawąc co jakiś czas i obserwowac czy są jakieśzmiany potem ztymi notakami do lekarza i wspulnie wybraliśmy mleko
Przynajmniej po reformie mleka dla alergików potaniały
a169 to fajna Pani doktor bo moja jest beznadziejna robi wielkie oczy jak o coś ją się pyta
moja mała zjada mleczko bez najmniejszych problemów
moja mala po wypiciu mleka na samym poczatku robila zielone kupki potem przeszlismy na mleko na recepte i wszystko bylo juz dobrze