Ja jak jestem w Auchan to zawsze biorę bodziaki bo jakościowo są świetne, najdłużej wytrzymują po wielu praniach i też rosną z dzieckiem :)
Na vinted sa fajne rzeczy te tylko jak dla mnie jest tego tak duzo ze czasami zanim cos znajde to trwa;)
u mnie w 5.10.15 to w body przy tych napach dziurki się robiły
Muszę wypróbować ten Auchan koniecznie
U mnie najblizszy Auchan ponad 30km od domu, więc odpada :(
Podobno też chwalą ubranka z angielskich firm, najłatwiej wyłapać używane w internecie
Parę razy wyszukałam na olx piękne śpiochy czy body zapakowane z metkami :) Nowe z C&A albo cool club ze smyka w fajnej cenie :) taniej niż ze sklepu :)
też lubiałam zakupy z olx zwłaszcza jak wysyłka była za 1zł ;) bez prowizji;)
ja niedługo będę z synkiem u lekarza w Warszawie to może zajadę
W Auchuan rozmiar jest bardzo dużo zanizony jeżeli chodzi o dziecięce ubranka. I jest też trochę inaczej podany, podwójny. Zazwyczaj bluzka na 3-latke ma za krótkie rękawy i można brać na 5-latke ale to też oczywiście zależy od dziecka. Przynajmniej materiał nie spiera się tak szybko jak z pepco kiedyś.
My mamy Auchana w mieście ale jakoś tak nie po drodze i już daawno tam nie byłam. Dostałam od koleżanki kilka ciuszków stamtąd i są w miarę ok
No teraz niestety nic małego na olx nie biorę bo przesyłki już wychodzą normalnie :) A Auchan mam dość blisko i zawsze miałam sporo ubranek z tego sklepu :)
Ja jeszcze za moich "dziecięcych" lat pamiętam właśnie jak raz czy dwa razy w roku jechaliśmy z rodzicami do Auchan, mama robiła dużą listę zakupów (spożywcze, chemia) i przy okazji coś dla nas do ubrania. I jak teraz wspominam, to faktycznie te ubrania były mega dobre jakościowo i takie nawet modne hihi ;)
Ja w auchanie dawno nie bylam ale musze tam podjevhac ;) zazwyczaj jak zblizaja sie swieta to jakies prezenty wieksze zakupy ogarniamy ;) zawsze jak tam jedziemy czy ja czy maz to zakupy nadprogramowe;)
U mnie tam gdzie Auchan był real a wcześniej geant
ja czasami chemię tam kupuję jak jestem przy okazji
Ja w sumie nie wiem czy w pobliskim mieście jest auchan, ale lubiłam też ubranka F&F z tesco;p , więc może i oni mają jakościowo dobre ciuchy:p
ja juz lata w Auchan nie byłam a kiedys czesto odwiedzałam ten sklep,czesto tez kupowałam tam ubrania
U nas już tesco nie ma, teraz wszędzie tylko netto, dino i żabki :(
Tez lubiłam F&F ale polikwidowali Tesco. A ubranka jakościowo mieli naprawdę fajne.
Teraz ubrania w Auchan są słabej jakości. Wszystko co dostałam na prezent to po 2 praniach nadawało się na śmieci. Rozciągnięte lub wręcz przeciwnie skurczyło się o rozmiar. Więc nie polecam tam ubrań kupować dla dzieci. I ostatnio cenowo też drożej niż np w Pepco.