Gdzie kupujecie dobre jakościowo ubrania dla dzieciaczków?

Ila dzięki za aktualne info, bo myśmy tu wspominały trochę dawniejsze czasy hihi ;) 

Ja najczęściej kupuję przez internet markę the childdren place's szkoda że można u nas dostać tylko końcówki serii ale przynajmniej w outlet jest taniej na KUBciuchOutlet. https://www.facebook.com/profile.php?id=100095104400785

U mnie najlepiej po praniu wyglądają ubranka z c&a, name it i newbie. Polecam zaglądać na Vinted. Udało mi się tam kupić sporo ubranek w świetnym stanie, zwłaszcza, te pierwsze rozmiary :)

ja na vinted też lubie zagladac czasami coś fajnego można znależć a i warto pytać czy wysyłają przez olx bo często tam są promocje na wysyłki;)

Ja też na vinted dorwałam sporo ładnych, nowych z metkami ubranek w fajnych cenach :) Warto czasem poświęcić chwilę na szukanie.

Ja ostatnio dorwałam na vinted piękny czerwony dres z adidasa. Jak nowy :)

ja czasami coś upoluje na ciuchach 

Karolka dobrze napisane chwile;) hehe ja juz notorycznie tam zagladam;) fakt ze i mi sie udalo fajne ciuszki dostac a i zabawki;) 

Aniss czasem schodzi taką dłuuuuższą chwilę :P

tak to fakt ;p przez olx są własnie promocje na wysyłkę. 

Ja się jakoś do olx nie mogę przekonać, ale wiecznie czytam że wychodzi taniej. Na olx też jest ta opłata ochrona kupujących? 

Wysyłka jest tańsza a co do ochrony to chyba podobna opłata..

Może w końcu się przekonam :)

tak jest taka opłata 

Przekonaj bo często przesyłka jest tańsza , a czasem możesz znalezc te same oferty co na vinted

Oplata jest podoba ale wysylka czesto 1zl wiec jest duzo korzystniej;)

No jak przesyłka z 1zł to dużo korzystniej :) Na Vinted najtaniej to zazwyczaj coś koło 8 zł

Też jest, ale wysyłka często jest za 1 więc odchodzi od razu koszt wysyłki:)

Ja wystawiam rzeczy na Vinted i często zdarza się tak, że kupująca prosi o wystawienie na olx. Dlatego faktycznie czasem można znaleźć tu i tu te same rzeczy :) Dla mnie wygodniejsze jest Vinted ale faktycznie czasem z przesyłka olx wychodzi taniej. 

ja na vinted nic nie kupowałam jeszcze