Gdzie kupujecie dobre jakościowo ubrania dla dzieciaczków?

Dla.mnie nie ma różnicy przez ktora aplikacje sprzedaje.. dostosowuje się do kupującego.. Sama wolę kupować przez olx

Teraz tez sa jakies promocje na wysylke wiec warto tam sobie szperac po tych stronach;) moze cos sie znajdzie dla dzieciaczkow lub dla siebie;)

Ja często też na wyprzedażach kupuje i zawsze biorę do darmowej wysyłki;P

teraz chyba jest 1 zł za wysyłkę na olx

Ja w większości kupuje w h&m, czasem zdarzy się zara, ale teraz też bardzo fajne rzeczy można dostać w sinsay i pepco :)

Gawel ja ostatnio kupiłam w reserved na wyprzedarzy fajne ciuszki:)

Trzeba polować na promocje bo czasami idzie kupić za kilka złotych :) wybieram też te sklepy, gdzie są darmowe zwroty :) 

Musze jeszcze na reserved popatrzeć. 

w sinsay sa darmowe 

A w pepco xhyba sie zaczely wyorzedaze bo mi email wpadl ale nie mam jak sie wyrwac aby zobaczyc co tam maja;)

tak są wyprzedaże od wtorku chyba 

No to polecialam dzis z wielkim zaciekawieniem co tam mozna znalezc;) i przyznam ze nie wiele ;/ 

Jakies takie koncowki pojedyncze troxhe letnixh troche zimowych ale ceny tez jienjakies powalajace ;/ kupilam malej 2 bluzeczki po 4 zl to w sumie zadna pronocja jak na zwykle bluzki z pepco;) ale ze byly w ciemnych kolorach to wzielam;) bo u nas takie najlepiej sie sprawdzaja ostatnio;) 

Aniss to nie mam przynajmniej czego żałować.🙂

Mąż się śmieje ze jak dłużej poleżę w tym.szpitalu to nie wyrobi z odbiorem paczek.  Mam czas to przeglądam różne strony i pozamawialam to i owo.

w pepco nie było nic ciekawego. Poluje teraz na c&a bo mam kupon 20% więc można coś kupić :) 

w reserved tez macie -20 procent

Karolinka tk tak wlqsnie jest ja dzien po porodzie tez zamaqialam pare rzeczy co mi do wyprawki brakowalo;) 

Co do wyprzedazy no to takie 20%  to tez chyba nie duzo ja butow szukam ale tez za dlugo sie xhyba zastanawiam ;) a dzis widzialam dziewcYne w kozakaxh to i u mnie moze zaraz sie tak skonczyc;)

oj tak jakoś szybciej się już wskakuje te kozaki w tym okresie mimo że nie ma jeszcze zimy:D

w tedi jest chyba 30% na wszystko 

Ja w naszym tedi nie potrafię nic kupić. W innym mieście jest lepiej ułożony a u nas taki przepych no i ceny też wysokie jak na tedi 

Ja ostatnio trafiłam na stronę wyprawkowo.com i naprawdę fajne gatunkowo ubrania. Po praniu nic się nie dzieje.