Gdzie rodzić ? Nowy ranking szpitali

Anulka a zobaczysz jak to w praniu wyjdzie gdzie dojedziesz

Jak będę mieć wywoływany to pojadę tam gdzie dalej no a jak sama urodzę to może tutaj nie wiem 

A maz do mnie jak zaczniesz rodzic to obojętnie ci będzie gdzie ale już mu powiedziałam ze nawet jak by mi coś odbiło i będę chciała rodzic u nas to i tak ma pojechać do tego 30 km od nad �

Hehe nati obyś tylko dojechała :o

Nati no może ma rację Twój mąż :D 

Moze tak szybko sie nie bedzie toczyla akcja i zdazysz dojechac :D nie czekaj na ostatni@ chwule zastanawiając sie czy to juz :D 

Nie ma takiej opcji 😂😂

Myślę że będzie Cie tak bolało że pojedziesz do na bliższego. Ja też się wybieram do tego 35 dalej ale co z tego będzie.... 

Mój szpital ma 77 punkty, więc dużo i tak. Ja jestem zadowolona i na pewno jak coś to bym chciała tam znowu trafić. Też ma psychologa, doradców laktacyjnych, ale nie ma douli, ale pozwala na jej obecność jak coś. 

Rena psycholog wow to się rzadko zdarza z tego co słysze

Anulka my takie cwane dopóki nas poród nie dopadnie 😂😂

Haha dziewczyny na początku nie jest to taki ból by nie móc dojechać do szpitala. Damy radę !

No niby nie, aleeee.. Wczoraj czytalam n atakiej grupie dla mam, ze kobieta urodzila w 40 min wiec rozne rzeczy mogą sie stac :D 

No jak kolejna ciąża to idzie szybko często 😊 wszystko zależy od przypadku ale fakt można i urodzić w tzw chwilę 😁

No dokładnie Nati :) 

Każdy organizm jest inny. Jedna ma parę godzin po odejściu wód a inna od razu rodzi mocno.

Nie zawsze kolejna jest szybka chyba bo znam przypadki że nie. Sama tez rodzilam pierwszy raz i szybko poszlo. Nie ma reguły tak naprawde 

Mam nadzieję że mój też pójdzie gładko :) 

Anulka trzymamy kciuki ! A już myślałam,że jesteś rozpakowana ,a tu dalej czekasz na księżniczkę 😊

Mazia, ma, ale ja go nie widziałam. Chyba, że była to pani od ankiet. Jednak pewnie jak jest potrzeba to wzywają. Jednak to ogromny szpital, więc mają tyle oddziałów, że każda specjalność się znajdzie.

Moja znajoma twierdzi, że poród to pestka i raz u niej trwał 30 minut, a drugi już tylko 15. Są kobiety chyba do tego stworzone.