Gotowe posiłki

U nas zdecydowanie najlepiej smakują synowi z dań sloiczkowych HiPP i Gerber 🥰

U nas tylko hipp ani gerber ani inna firma się nie sprawdziła ale powiem wam że mi smakowo też nie odpowiadają inne

U mnie syn żaden nie chciał jesc tych gotowych obiadków , jedynie deserki 

U nas smakowały ale właśnie tylko z hippa ale szczególnie te po 8 czy 9 one były dobre i nawet nie wiem czy nie przyprawione bo miały jakiś smak

Słyszałam,  że te słoiczki po roku zawierają przyprawy.. ale nie sprawdzałam tego;) niby są dobre i dzieci chetnie jedzą 

Ja tez nie sprawdzałam ale córka nie chciała jeść 

Gerber u moje dziecka się sprawdzało 

U nas tylko deserki przechodzily

U znajomej syn tylko tolerował gerberki ale np kurczaka w ogóle nie chciał, a inne mięska spoko. 

My właśnie próbujemy różne i Młody wszystko przyjmie :D. Tylko zauważyłam, że od kiedy rozszerzam dietę to mleczko już nie jest takie dobre i woli zjeść coś innego. 

U nas ciagle mleczko na tak !

U nas mleko tez cały czas córka pije 

Ciekawe kiedy przestanie jahahah

Mój syn to aż trzęsie się kiedy zobaczy,  że robię mleko czy kaszkę;)

u mnie tak reaguje na nocne mleko, jak tylko widzi to już jego zachowanie się zmienia, jęczy piszczy 

Zawsze sprawdzam składy. Unikaj cukru (lub zagęszczonego soku jabłkowego - to praktycznie to samo co cukier), do roku czasu nie powinnismy podawać też soli. Ja najczęściej wybierałam słoiczki Hipp i Gerber.

Ja głównie też karmiłam Hipp. Co do mleka, to moja córka nadal tak ma:D

Polecam sprawdzać w Rossmannie bo często robią promocje na słoiczki 2+1. Możesz nawet zamówić wiekszą ilość przez internet. Ja tak zawsze robiłam i można sporo zaoszczędzić :)

W rossmanie jest sporo promocji dlatego warto sledzic ich promko;) a z karta rosmana dodatkowe rabaty;) ale tez warto sledzic promocje na sieci np. Na na sklepie bee

Tak w rosmanie mega dużo promocji na słoiczki itp :)