Gotowe posiłki

Jakiej firmy gotowe posiłki dla niemowlaka polecacie? Staram się oczywiście przygotowywać dziecku sama posiłki ale taki gotowiec to jednak wygoda gdy się wyjeżdża np. na wakacje. Jaka firma Waszym zdaniem ma najlepsze składy i smaki? Hipp, Gerber, BoboVita...?

Zawsze kupowałam bobobita , ale nie wiem jak wypadają składowo chyba nie najgorzej 

Ja sięgam po HiPP, bo przeważnie mają najlepsze składy, bez niepotrzebnych zapychaczy typu kleik ryżowy itp. ewentualnie Gerber Organic.

Właśnie myślę nad HiPP, dużo osób poleca tą firmę :)

Dokładnie Hipp ma bardzo dobre opinie

U nas bobovita i hipp się sprawdza :)

Również polecam HiPP :)

Również czytałam o hipp ze jest polecany

Ja polecam hipp

Mój syn bardzo chętnie zjadał hipp ;) ja osobiście bardzo lubie ta firmę i najczęściej wybierałam z niej obiadki i musy ;) 

No u nas jest tylko gotowanie obiadków domowych mam nadzieje ze tak jak z córka uda mi się nie sięgać po produkty właśnie w słoiczkach

Gotowane najlepsze ale wiadomo różnie z czasem. Ja jedynie przetwory typu musy ogarniam do mini słoiczków ale to bardziej same owoce przetarte. Gorące do słoika nie wekuje i na trochę starczy;)

No pewnie że warto mieć . Mi takie obwódki ratowały nie raz sytuację jak byliśmy gdzieś w trasie, nie miałam czasu przygotować obiadu itp. u mnie najczęściej gerber i Hipp a co do smaków to chyba zależy od dziecka. Moja córka najbardziej lubiła spaghetti z tych słoiczków :D ale to jak była strasza. Jak była malutka i były to początki nowych smaków to naetd takie dziwaczne jakieś jej smakowały :D . Mysle że warto od czasu do czasu napędy dziecku zaserwować coś takiego żeby hymm " przyzwyczaić ?" Bo znam dzieci które nie bardzo chwiały jak już były starsze ale też nie były nauczone od początku :D a serio czasami są takie sytuacje w życiu że nie mamy dla dziecka obiadu i trzeba coś kombinować na szybko. Więc wtedy słoiczek jak złoto 

Ja bardzo często podawałam dziecku słoiczki , na jakiś wyjazdach itp ;) Nie mam sobie tego za złe , mój syn i tak wybrzydzal i mało jadl albo pluł , wiec jak miałam stać i gotować , żeby później to wyrzucić, to wolałam kupić taki słoiczek ;) 

Ja polecam słoiczki firmy Gerber i Hipp. 

My nie próbowaliśmy różnych firm. Od początku kupowaliśmy jedynie hippa, a gerbera czasami przyniosła jakaś ciocia w prezencie. Teraz Hipp zaprosił na swoją farmę i opowiadali o warzywach i owocach, z których produkowane są słoiczki.  Fajna inicjatywa, można przejść się "wirtualnie" po farmie :)

Ciekawe , muszę sprawdzić :D w moim miejcie jest fabryka gerbera 

Oo fajnie przejść się po takiej fabryce ;)

Można dużo ciekawych informacji dowiedzieć się;)

Ja tez od początku zaufałam marce hipp ale nie powiem bo miałam innych firm parę sloicKow i soczkow kupione na start jednak no nie smak , konsystencja, skład ...