Grudniowe promocje w Canpol Babies!

Ta z liskami też jest super :slight_smile: Do Nas niedawno “wrocila”. Dwójka dzieci juz korzystala i dalej super stan.
Ale ta tez kusi kusi bardzo :star_struck:

Świetna promocja, która pojawiła się w idealnym czasie! :star_struck: akurat jestem obecnie w ferworze kompletowania prezentów, także na pewno coś wpadnie do koszyka na prezent dla mojego Maluszka :smiling_face_with_three_hearts:
Te pandy skradły moje serce :heart:

Moja corka ostatnio jest wielką fanką piszczalek , gdy zaczyna sie denerwowac biore ksiazeczke z piszczalka i “pipam” odrazu pojawiaja sie smieszki . Z tego co widzialam jest kilka fajnych “bawek” z piszczalkami , chyba wlecą pod choinke :evergreen_tree:

1 polubienie

Mamy ten leniwiec projektor ale jest już mojego starszego syna , robi sobie „ bazę „ z koca i wkłada do środka :sweat_smile:

Przepiękna karuzela !

1 polubienie

Wspaniałe promocje . Mi wpadła w oko wasza mata edukacyjna :heart_eyes: jest śliczna dla mojego synka będzie w sam raz :blush: taki prezent byłby idealny :gift:

3 polubienia

Mi również ona wpadła w oko i karuzela :heart_eyes:

2 polubienia

Dla mnie ta mata wyglada extra, a akura jest to jedna z nielicznych rzeczy ktore mi brakuja :rofl:
Oczysiscie teraz spac nie umiem w nocy ale juz nauczona dostawiadczeniem - nie dodaje wszystkiego do koszyka o 3:41 w nocy :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: jutro na spokojnie pobuszuje na stronie i na bank sie na cos skusze :rofl::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Witam koleżankę :sweat_smile: od dwóch godzin się kręcę i nie mogę usunąć :grinning: 3:43 to idealny moment żeby nadrobić wiadomości :sweat_smile: mam otwartych trochę kart i przeglądam co tam nowego w sklepach, a noz jakaś promka wpadnie :sweat_smile:

1 polubienie

A najlepsze jest to, ze w nocy spac nie umiem a na podkladzie jeszcze 4,5 latek! Takze energie trzdba miec też w dzien :sweat_smile: mój organizm przyzwyczaił się tak, że całą noc spie co 2 dnia jak faktycznie sie zmecze :rofl:

Jak karmilam w tamtej ciazy to nagmiennie w nocy cos kupowalam a pozniej przychodzilo mase paczek :rofl:

2 polubienia

Najgorszevw rych paczkach jest to , ze zamawia sie jednego dnia a pozniej one przychodza przez caly tydzien :joy: 2 w poniedzialek , 1 wtorek , 1 sroda czwartek nic a w piątek znowu paka :joy: i masz wrazenie jakbys tylko zamawiala :joy: kurierzy niemawidza matek karmiących :joy::joy::joy:

2 polubienia

U mnie kurier pamieta mnie tak dobrze że wie że mam małe dziecko i nie dzwoni mi do domu tylko stuka w drzwi żeby maluszka nie obudzić :slightly_smiling_face: niestety listonosz już taki super nie jest tarabani do domofonu żeby go poprostu wpuścić na klatkę…wie że jako mama maluszków jestem w domu cały czas to odrazu dzwoni do mnie …i to kilka razy tarabani :angry:

1 polubienie

O no to kurier super sympatyczny, że taki wyrozumiały i nie hałasuje żeby nie obudzić Małego :wink: ale właśnie za to znajdzie się taki listonosz co się nic nie przyjmuje i wydzwania jak wariat… :face_with_peeking_eye: :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Ja tez mam mega milych kurierow , ostatnio pan z gls podawal mi paczke przez okno bo widzial , ze mam mala na rekach i ani nie dzwonil ani nie trabil . Mala szybko siup do wyrka , paczka odebrana i po problemie. Ale jak mnie nie widzi to dzwoni najpierw na telefon i pyta czy psiaki w domu czy ja podworko i czy ma na mnie poczekac czy zostawic mi pod drzwiami na takiej ala pufce

2 polubienia

Bardzo się cieszymy, że się podoba :smiling_face_with_three_hearts: :gift: :heart:

To jest zdecydowanie idealna okazja :heart_eyes: :heart:

1 polubienie

Super, że się sprawdziły! :revolving_hearts: :heart:

1 polubienie

Oj tak :smile: często polecam kolejnym mamom wśród znajomych

Coś już wpadło do koszyka? :heart_eyes: :heart:

1 polubienie

U nas kurier gls tez sympatyczny bo inni to z łaska wejda na 2 pietro , zadzwoni ze podjezdza i czy zejde :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

U mnie kurier po prostu zostawia paczke przed drzwiami i pisze, ze jest paczka :sweat_smile: ewentualnie trąbi pod domem ze juz jest :rofl: