Ta z liskami też jest super
Do Nas niedawno “wrocila”. Dwójka dzieci juz korzystala i dalej super stan.
Ale ta tez kusi kusi bardzo ![]()
Świetna promocja, która pojawiła się w idealnym czasie!
akurat jestem obecnie w ferworze kompletowania prezentów, także na pewno coś wpadnie do koszyka na prezent dla mojego Maluszka ![]()
Te pandy skradły moje serce ![]()
Moja corka ostatnio jest wielką fanką piszczalek , gdy zaczyna sie denerwowac biore ksiazeczke z piszczalka i “pipam” odrazu pojawiaja sie smieszki . Z tego co widzialam jest kilka fajnych “bawek” z piszczalkami , chyba wlecą pod choinke ![]()
Mamy ten leniwiec projektor ale jest już mojego starszego syna , robi sobie „ bazę „ z koca i wkłada do środka ![]()
Przepiękna karuzela !
Wspaniałe promocje . Mi wpadła w oko wasza mata edukacyjna
jest śliczna dla mojego synka będzie w sam raz
taki prezent byłby idealny ![]()
Mi również ona wpadła w oko i karuzela ![]()
Dla mnie ta mata wyglada extra, a akura jest to jedna z nielicznych rzeczy ktore mi brakuja ![]()
Oczysiscie teraz spac nie umiem w nocy ale juz nauczona dostawiadczeniem - nie dodaje wszystkiego do koszyka o 3:41 w nocy ![]()
jutro na spokojnie pobuszuje na stronie i na bank sie na cos skusze ![]()
![]()
Witam koleżankę
od dwóch godzin się kręcę i nie mogę usunąć
3:43 to idealny moment żeby nadrobić wiadomości
mam otwartych trochę kart i przeglądam co tam nowego w sklepach, a noz jakaś promka wpadnie ![]()
A najlepsze jest to, ze w nocy spac nie umiem a na podkladzie jeszcze 4,5 latek! Takze energie trzdba miec też w dzien
mój organizm przyzwyczaił się tak, że całą noc spie co 2 dnia jak faktycznie sie zmecze ![]()
Jak karmilam w tamtej ciazy to nagmiennie w nocy cos kupowalam a pozniej przychodzilo mase paczek ![]()
Najgorszevw rych paczkach jest to , ze zamawia sie jednego dnia a pozniej one przychodza przez caly tydzien
2 w poniedzialek , 1 wtorek , 1 sroda czwartek nic a w piątek znowu paka
i masz wrazenie jakbys tylko zamawiala
kurierzy niemawidza matek karmiących ![]()
![]()
![]()
U mnie kurier pamieta mnie tak dobrze że wie że mam małe dziecko i nie dzwoni mi do domu tylko stuka w drzwi żeby maluszka nie obudzić
niestety listonosz już taki super nie jest tarabani do domofonu żeby go poprostu wpuścić na klatkę…wie że jako mama maluszków jestem w domu cały czas to odrazu dzwoni do mnie …i to kilka razy tarabani ![]()
O no to kurier super sympatyczny, że taki wyrozumiały i nie hałasuje żeby nie obudzić Małego
ale właśnie za to znajdzie się taki listonosz co się nic nie przyjmuje i wydzwania jak wariat…
![]()
Ja tez mam mega milych kurierow , ostatnio pan z gls podawal mi paczke przez okno bo widzial , ze mam mala na rekach i ani nie dzwonil ani nie trabil . Mala szybko siup do wyrka , paczka odebrana i po problemie. Ale jak mnie nie widzi to dzwoni najpierw na telefon i pyta czy psiaki w domu czy ja podworko i czy ma na mnie poczekac czy zostawic mi pod drzwiami na takiej ala pufce
Bardzo się cieszymy, że się podoba
![]()
To jest zdecydowanie idealna okazja
![]()
Super, że się sprawdziły!
![]()
Oj tak
często polecam kolejnym mamom wśród znajomych
Coś już wpadło do koszyka?
![]()
U nas kurier gls tez sympatyczny bo inni to z łaska wejda na 2 pietro , zadzwoni ze podjezdza i czy zejde ![]()
![]()
![]()
U mnie kurier po prostu zostawia paczke przed drzwiami i pisze, ze jest paczka
ewentualnie trąbi pod domem ze juz jest ![]()