Grudniowe promocje w Canpol Babies!

Rotacje są świetne pod warunkiem, że jest gdzie przechowywać “znikające zabawki” :face_with_peeking_eye::sweat_smile: o ile na wcześniejszych etapach u nas to zdawało egzamin tak w tej chwili już nie mamy miejsca na chowanie - z wiekiem zabawek przybywa i nie wszystko uda sie schowac :face_with_peeking_eye:

No w sumie racja, pewnie z wiekiem tych zabawek coraz więcej, więc będzie trudniej znaleźć na nie miejsce :sweat_smile:

Najgorsze chyba jest to, że ostatnio złapałam się, że do połowy zabawek sama mam sentyment :sweat_smile: wiec nawt jeśli córka chętnie by je schowała albo anwet oddała dla innych dzieci to już ja mam problem :joy:

Oj nic o tym nie mów , ja to do dziś mam w piewnicy takie do których mam mega sentyment :rofl:

Rotacja zabawek to mega sprawa . Ja tez bede tak robic . Naogladalam sie "Rotacja zabawek Ediego " u Antosi i no zauroczyl mnie ten pomysl . Teraz tez nie mam wszytskich wyciagnietych bo po 1 niektore zabawki , ktore dostala corka są niedostosowane do jej wieku i po prostu nie umialaby sie jeszcze nimi bawic a po 2 wlasnie jak jest za duzo to nie wiadomo czym sie bawic .

Ja taką rotację zabawek wprowadziłam u psów :joy: u synka też planuje, u psów się sprawdza :joy:

Hahaha genialne !! No w sumie tak A kazda nowa zabawka sie bawia a tymi z ktore juz leza jakis czas to maja w 4 literach . Chociaz jest 1 zabawka ktora moj psiak uwielbia od poczatku az do teraz . To jej bym mu nie chowala .

Pluszowy noz :rofl:

1 polubienie

Hahahah genialna, pamiętasz skąd jest ? Ja kiedyś kupiłam swinke w pepco, ale jak psy się nią bawiły to nie wyglądala jak świnka, każdy miał od razu jedne skojarzenie :see_no_evil: dobrze że ja szybko rozwaliły :joy:

Tak , byly w akcion na halloween za 7 zl :face_with_peeking_eye:. Kupulam jeden dla moich i jeden dla psiaka kumpeli , ale ten jej nie przezyl , wiec za wczasow kupilam mu tez siekiete na święta :rofl:

A tak wyglada ta siekiera

U mnie w akcion jeszcze z 2 dni temu cos bylo , to moze znajdziesz i u siebie (po halloween dawalam za siekiere jakies 4 zl )

Świetne są :heart_eyes: wybiorę się jutro do action, może jeszcze będą

Ale świetne te zabawki :rofl: szkoda, że mój pies pluszakami nie chce się bawić, tylko gumowymi zabawkami.

Mój syn już późniejszym wieku też już nie dawał się na to nabrać , zawsze jak tylko chciałam coś mu schować to sobie o tym przypominał :rofl:

Hahah ale mega ten nóż pluszowy , jak bym miała psa też bym mu taki kupiła​:rofl: mój szwagier w domu ma dwa psy i one więcej mają pluszaków niż moje dzieci :sweat_smile: czasami najstarsza córka pyta się czy może tego misia od piesków bo jej się podoba :rofl:

Uwielbiam takie nieoczywiste zabawki :rofl: jak zobaczylam ten noz to wiedzialam , ze bedzie nasz . Jeszvze cena taka super , ze szkoda bylo nie wziac :rofl: w akcion czesto mozna spotkac takie fajne i ciekawe rzeczy . Chociaz kupilam tez malej zabawke dla psow , konkretnie pluszaka taka wielka osmiornice , bo kazda z tych jej macek szelesci a ze byla na promce w tk maxie to zal nie kupic . Dla moich psow jest za duza , a mala sobie miętosi

Hehe no smieczne te zabawki :joy: ja mam kota i też tych zabawek się robi coraz więcej, muszę wprowadzać rotację i niektóre chowam.

Okresu ja wszystkie pluszaki zawsze oddaje dla piesków wlansie :rofl:, wiem ze dla niektórych to zabawa tylko na 10 min ale zawsze mają radość

Hahah to u nas córka od piesków dostaje​:rofl: jakby mało zabawek i pluszaków miała w domu​:see_no_evil: ale akurat takiego misia nie ma :rofl: