Rotacje są świetne pod warunkiem, że jest gdzie przechowywać “znikające zabawki” ![]()
o ile na wcześniejszych etapach u nas to zdawało egzamin tak w tej chwili już nie mamy miejsca na chowanie - z wiekiem zabawek przybywa i nie wszystko uda sie schowac ![]()
No w sumie racja, pewnie z wiekiem tych zabawek coraz więcej, więc będzie trudniej znaleźć na nie miejsce ![]()
Najgorsze chyba jest to, że ostatnio złapałam się, że do połowy zabawek sama mam sentyment
wiec nawt jeśli córka chętnie by je schowała albo anwet oddała dla innych dzieci to już ja mam problem ![]()
Oj nic o tym nie mów , ja to do dziś mam w piewnicy takie do których mam mega sentyment ![]()
Rotacja zabawek to mega sprawa . Ja tez bede tak robic . Naogladalam sie "Rotacja zabawek Ediego " u Antosi i no zauroczyl mnie ten pomysl . Teraz tez nie mam wszytskich wyciagnietych bo po 1 niektore zabawki , ktore dostala corka są niedostosowane do jej wieku i po prostu nie umialaby sie jeszcze nimi bawic a po 2 wlasnie jak jest za duzo to nie wiadomo czym sie bawic .
Ja taką rotację zabawek wprowadziłam u psów
u synka też planuje, u psów się sprawdza ![]()
Hahaha genialne !! No w sumie tak A kazda nowa zabawka sie bawia a tymi z ktore juz leza jakis czas to maja w 4 literach . Chociaz jest 1 zabawka ktora moj psiak uwielbia od poczatku az do teraz . To jej bym mu nie chowala .
Pluszowy noz
Hahahah genialna, pamiętasz skąd jest ? Ja kiedyś kupiłam swinke w pepco, ale jak psy się nią bawiły to nie wyglądala jak świnka, każdy miał od razu jedne skojarzenie
dobrze że ja szybko rozwaliły ![]()
Tak , byly w akcion na halloween za 7 zl
. Kupulam jeden dla moich i jeden dla psiaka kumpeli , ale ten jej nie przezyl , wiec za wczasow kupilam mu tez siekiete na święta ![]()
A tak wyglada ta siekiera
U mnie w akcion jeszcze z 2 dni temu cos bylo , to moze znajdziesz i u siebie (po halloween dawalam za siekiere jakies 4 zl )
Świetne są
wybiorę się jutro do action, może jeszcze będą
Ale świetne te zabawki
szkoda, że mój pies pluszakami nie chce się bawić, tylko gumowymi zabawkami.
Mój syn już późniejszym wieku też już nie dawał się na to nabrać , zawsze jak tylko chciałam coś mu schować to sobie o tym przypominał ![]()
Hahah ale mega ten nóż pluszowy , jak bym miała psa też bym mu taki kupiła:rofl: mój szwagier w domu ma dwa psy i one więcej mają pluszaków niż moje dzieci
czasami najstarsza córka pyta się czy może tego misia od piesków bo jej się podoba ![]()
Uwielbiam takie nieoczywiste zabawki
jak zobaczylam ten noz to wiedzialam , ze bedzie nasz . Jeszvze cena taka super , ze szkoda bylo nie wziac
w akcion czesto mozna spotkac takie fajne i ciekawe rzeczy . Chociaz kupilam tez malej zabawke dla psow , konkretnie pluszaka taka wielka osmiornice , bo kazda z tych jej macek szelesci a ze byla na promce w tk maxie to zal nie kupic . Dla moich psow jest za duza , a mala sobie miętosi
Hehe no smieczne te zabawki
ja mam kota i też tych zabawek się robi coraz więcej, muszę wprowadzać rotację i niektóre chowam.
Okresu ja wszystkie pluszaki zawsze oddaje dla piesków wlansie
, wiem ze dla niektórych to zabawa tylko na 10 min ale zawsze mają radość
Hahah to u nas córka od piesków dostaje:rofl: jakby mało zabawek i pluszaków miała w domu:see_no_evil: ale akurat takiego misia nie ma ![]()