Świetbe kontrastowe zabawczki.
A co ciekawego planujecie na styczeń. Jakie ciekawe nowości? Albo promocje? My właśnie się pakujemy na porodówke, bo w każdej chwili może sie zacząć.
Ja też nie lubię mojego Gls , i często też dostałam uszkodzone paczki, możliwe że to już na magazynie ale jak widzę go i uszkodzona paczkę to zawsze tak niezręcznie jest . Na szczęście jeszcze nigdy nie doszło uszkodzone nic
to ja mam chyba jednak szczęście do kurierów bo są bardzo mili
A zgłaszałaś go? Bo ja z moim kiedyś się kłóciłam bo mówił , że więcej mi nie przyniesie paczki bo kiedyś mieszkałam na wiosce i ciężki dojazd był do nas , droga dziurawa i ja mi rzucił i powiedział że ostatni raz , no i go zgłosiłam i już grzecznie przychodził a teraz w mieście to też przeważnie zanosi do żabki , albo nawet nie zadzwoni tylko powiadomienie dostaje że nie było mnie na miejscu
Zawsze można schować i wyjąć później
albo już na Wielkanoc szykować prezenty.
U nas kurierzy są bardzo fajni. Taki specyficzny pan jest z inpostu. Kiedyś mieliśmy domofon zepsuty, ktoś dzwoni do drzwi to poszłam otworzyć, a tu kurier do mnie z tekstem, że nie laska domofon było otworzyć ![]()
Wczoraj widziałam taki filmik na tt jak jedna mama pakowała dla dziecka prezent na święta, ale ten prezent to była zabawka która dostał już dawno temu, ale się nią nie bawił i o niej zapomniał, więc będzie miał zaskoczenie ![]()
![]()
Moja koleżanka tak robi jak widzi że się czymś dziecko nie bawi to wynosi na strych te zabawki i za jakieś trzy cztery miesiące robi zamianę że wyciąga ze strychu a inne znów tam chowie i przez to nie ma bałaganu a dziecko ma frajdę jakby pierwszy raz widziało te zabawki hahahah
A to jest bardzo dobry patent taka rotacja zabawek, dziecko nie jest przebodzcowane ilością tylko tymi zabawkami którymi faktycznie aktualnie się bawi i jak mama widzi, że się zaczyna nudzić to pyk wyjmuje ze strychu i robi podmiankę ![]()
Dobreee, no to bym nie wpadła
Chociaż moja starsza córcia już by na to nie poszła bo ona pamięta o zabawkach o których ja sama już zapomniałam i nie wiem gdzie są
@Magdallenka0897 Aa wiesz ja tak lubie dać mu jeszcze szansę
nie lubie tak zaraz zgłaszać ![]()
@Wesola95 no to niezle ,
ja to robie tak,ze jak widzę ze syn sie czymś nie bawił wynoszę na strych i po miesiącu wymieniam , jest nowe zainteresowanie i zabawki tak szybko sie nie nudzą ![]()
@Paula54555 u mojego syna by to raczej nie przeszło on ma taką pamięc , ja nie wiem po kim , pamięta zabawki jakie były jak miał dwa latka
Ja też nie Lubie, ale jak ktoś mi rzuca paczkami, i mówi że więcej nie przyjedzie i faktycznie zostawił gdzieś no to zgłosiłam i już był miły ![]()
To jest super tylko trzeba mieć miejsce żeby to wszystko pomieścić ![]()
Ostatnia oglądałam nowa rotację zabawnego Ediego i tej małej, co imienia sobie nie mogę przypomnieć. I się trochę załamałam że oni taka małą ilością się bawią, i że nie dziwię się ze maja porządek jak kilka sztuk tylko. A potem zobaczyłam kolejna rolkę, zabawek które nie są rotowane. Od razu lżej na sercu ![]()
![]()
Ofelia chyba
no oni to teraz się przeprowadzili do domu, więc mają więcej miejsca na zabawki ![]()
![]()
U mnie taka rotacja nie zdałaby egzaminu bo córka zaraz się pyta gdzie jest ta zabawka czy tamta ![]()
Moj synek jeszcze nie ma 5 miesięcy ale za tydzień już chyba będzie trzeba robić taką rotację
jak dzisiaj dołożyłam do skrzyni zabawki od @CanpolBabies_Redakcja i wiem ile dostanie od rodziny na święta bo każdy konsultował ze mną więc wiem co i jak gabarytowo dostanie to juz wiem że się nie pomieści. Aż strach pomyśleć co to będzie w kolejnych miesiącach ![]()
Bedzie tylko wiecej tych zabawek
Jakoś magicznie ich przybywa
Jahahahha też mi to gdzieś mignęło i byłam w szoku
U mnie akurat to działa
Jak schowamy na jakiś czas trochę zabawek, żeby nie było takiego bałaganu to później jak się je wyciągnie to jest wielka radość, jakby miał nową zabawkę ![]()