Grudniowe promocje w Canpol Babies!

Niby tak, ale oni nie wiedzą co w tych paczkach jest i żeby kiedyś zaskoczenia nie było że połamane czy pęknięte coś przyjdzie :confused:

Tak tak dokładnie, dlatego z dostawą DHL zamawiam wszystko to czym można rzucić :joy:

Cudowny prezencik pod choinkę

mi ostatnio dpd wrzucił paczkę na środek podwórka, bo była brama zamknięta…

Nieraz się na pewno zdarza że coś połamane przez takie sytuacje , może i mają teraz ciężki okres i dużo pracy , ale to ich praca i powinni z każdą paczką uważać

Super idealne na prezent dla najmniejszych maluszków😍

no powinni, ale jak kiedyś zobaczyłam jak pakują sprzęt z media markt to się przeraziłam…

Od kiedy zmienil sie kurier dpd u mnie na rejonie to tez nam problem . Niestety pan nje respektuje ostrzezenia na ogrodzeniu o psach . Naprwno go nie zaatakują , ale jak wchodzi to zostawia bramke otwartą , przez co moje psiutki mogą wybiec na ulice a wtedy o tragedie juz nje trudno . Ten sam problem mam z panem od sposywania licznikow , jak wychodzi to nigdy nie zamyka bramki , nie wiedzialam jak mam sie z nim skontakowac i poprosic o wieksza uwage w tym temacie. W koncu zadzwonilam do gazowni i mam nadzieje, ze problem juz nie bedzie sie powtarzal . Ale kilkukrotnie prosilam konsultantke aby nie traktowala tego jako skarge tylko jako prosbe . Tez nie lubie robic komus pod gorke

U nas jest teraz w DPD kobieta , i jest tak miła kobieta że dzisiaj jak byłam u ginekologa to poczekała za mną chwilę bo miałam za pobraniem paczkę i kupiłam jej dużą czekoladę

1 polubienie

Takie małe gesty są na wage złota :heart: dobrze jest być dobrym czlowiekiem bo to zawsze wraca :heart:

Mój mąż na studiach pracował w DHL, mam nadzieję, że to się już zmieniło (chociaż patrząc jakie te paczki czasem dochodzą to mam wątpliwości) ale jak pracował 10 lat temu to opowiadał mi, że tam na magazynie to tymi paczkami sobie od tak kopali, rzucali, a te naklejki typu ; uwaga szkło nic nie znaczyły :face_with_peeking_eye:

Ja mam super kuriera z GLS - zawsze dzwoni wcześniej żeby zapytać czy będziemy w domu, raz nas nie było to powiedział, że w takim razie przyjedzie później jak już będziemy :o wydaje mi się że w GLS dostają jakieś dodatki za obsługę, bo zawsze kurier prosi o wypełnienie ankiety dotyczącej jakość, która przychodzi na maila

Z GLS też mam super doświadczenie, przyjeżdża bardzo miła Pani, a jak mnie nie ma to zawsze dzwoni czy gdzieś zostawić paczkę czy co z nią zrobić :grinning:i lubię też tą opcję śledzenia że pokazuje gdzie jest kurier i za ile przystanków u mnie będzie (chociaż to działa raz lepiej raz gorzej) mimo to najbardziej to ja lubię pana z InPostu bo jest najszybciej :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

U mnie tez inpost najszybciej działa , gls tez mily Pan usmiechniety zyczy milego dnia :wink: dpd zawsze dzwoni zebym. Zeszla na dół po paczke :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

InPost to jest w ogóle jakaś inna liga z dostawami. Raz zamówiłam coś o 20 i następnego dnia rano już miałam w paczkomacie

Gls u mnie , to klasa . Czaeem nawet jak spotkamy sie na miejscie to pan mnie zaczepia i mowi ze ma paczuszke dzisiaj i czy chce teraz czy ma przyjechac i gdzies zostawic :sweat_smile: zawsze usmiechniety :smiling_face_with_three_hearts:
Pan z inpost to tez petarda . Tez zawsze dzwoni
Swoja droga wlasnie dostalam powiadomienie o utworzeniu przesylki :heart:
@SylwiaMK jej to prawda , jak sie zamawia to paczkomatu to to jest hakas magia przewozowa

U mnie z GLS tez jest Pani:) bardzo mila, pomocna.:slight_smile: zawsze uśmiechnięta.
Dzisiaj z DPD kurier przyjechal, zostawil paczke i nawet nie nacisnal dzwonka :stuck_out_tongue: Akurat widzialam z okna.

1 polubienie

Ja nie wiem od czego to zalezy ale u mnie dpd to tez porazka :confused:

U mnie Gls zawsze najszybciejnz rana jest dlatego lubię ich , InPost ostatnio to przychodzi kurier koło 19 , a dpd zawsze wie że ma zostawić paczkę pod drzwiami :slight_smile:

No i potem sklep za to odpowiada , że przyszło w kilku częściach, masakra. @SylwiaMK to ja nie przepadam za moim kurierem z Gls :see_no_evil: