Na pewno upał nie pomaga…. Mój też jest biedny w ten gorąc. I gorzej śpi jak tylko jest duszno ……
Ja się dowiedziałam u pediatry w sobotę że młody ma już dwa kolejne ząbki przebite u góry i nawet nie wiem kiedy ![]()
![]()
![]()
Na pewno upał nie pomaga…. Mój też jest biedny w ten gorąc. I gorzej śpi jak tylko jest duszno ……
Ja się dowiedziałam u pediatry w sobotę że młody ma już dwa kolejne ząbki przebite u góry i nawet nie wiem kiedy ![]()
![]()
![]()
Spokojnie , czesto skoki sie przesuwaja , tak samo te upaly i duchota mecza dzieci .
U mnie mala dopiero od 2 dni w miare sie uspokoila , bo mega męczyły ja właśnie ząbki
Każde dziecko jest inne i inaczej to znosi. Do tego upały w dzień i w nocy nie ma się co dziwić. Mój co prawda większy ale też mniej je. Poobserwuj 2-3 dni może wszystko się na siebie nałożyło
Przecież te skoki rozwojowe i ich okresy są umowne. Każde dziecko i tak je przechodzi w swoim czasie
Mój na początku książkowo przechodził skoki, identycznie jak w kalendarzu. Według kalendarza skok powinien zacząć tydzień temu a na szczęście póki co cisza
jedyne co to wstaje szybciej niż zwykle i wieczorem nie chce iść spać
Co prawda jeszcze latam za mała , ale juz zdam raporcik z dzis
Super wynik u mnie dzisiaj 7812 ![]()
Super ![]()
ja przespalam od 17-19. Tak sie źle czulam.
Moze jutro już bedzie lepiej i w koncu uda się wyjsc z domu z dzieciakami.
Wspolczuje
a dodatkowo jak jest tak cieplo to juz w ogole odczuwa sie wszytsko bardziej . Mam nadzieje , ze jutro juz bedziesz pelna sil ! Wracaj szybko do zdrowia
Ja jakis czas temu (na szczescie jak bylo duzo chlodniej) tez mega sie zle czulam . Powiedzialam wtedy mezowi , ze ma sie mala zajac i dopiero jak bedzie naprawde glodna to ma do mnie przyjsc bo musze sie przespac . Zawsze jak mala szla do niego to zaraz bylo " a chodz zobaczymy co mama robi " albo "mysza ona chyba jest glodna "
ale tamtym razem juz nie bylo zartow , bo myslalam , ze ducha wyzione . Taka drzemka naprawde duzo mi dala , dlatego spij i odpoczywaj ![]()
Ooo super to pewnie jutro już będziesz miała , to razem zaczniemy ![]()
![]()
Super! ![]()
U mnie dziś 10,5 tys. ![]()
Ja się moim lepiej nie chwalę
ale Ty nadal masz dużo ![]()
![]()
No to mój był bardziej marudny i częściej wisiał na piersi i się budzi w nocy często
Yhm to jest standard , trzeba wyjść z domu żeby nikt nic nie chciał od mamy. Ale tak jak Twój to mój mąż robił jak mieliśmy pierwsza córke a teraz to ona za mną chodzi. Ostatnio stoję pod prysznicem a myślałam że zamknęłam na klucz łazienkę i słyszę że ktoś wchodzi i cisza, a zaraz kuku za zasłonkę "chciałam przyjść i się popatrzeć "
a jak mąż mnie nieraz wysyła do sypialni jak mam zły humor po dniu z nimi to i tak ciągle jest mamoo
a on teraz tylko upomina ją żeby mi dała spokój i przestała mamować
i nagle niemowlakami się zajmuje sam a nie "o chyba chce jeść "
Niby 2h, ale zrobily różnice.
Ogólnie jak jestem sama z Maluchami.to przy tych upalach balam się zazywac leki bo nie wiadomo jak organizm zareaguje.
Mąż wrócił. Zażyłam przeciwbolowe. Położyłam się tam gdzie bylo najchłodniej i na 2h mnie odcięło. Jescze noc byla srednia ale na razie ok
wypilam kawę także bedzie tylko lepiej (wczoraj Ogólnie nie moglam jesc i pic bo bylo mi niedobrze).
Jest chlodniej zdecydowanie. Próbuje górę przewietrzyć dobrze - chociaz mury sie strasznie nagrzały i to nie takie proste. Na razie pada. Ale po 12 ma byc juz lepiej wiec licze chociaz na krótki spacer do sklepu z dzieciakami.
Syenk juz ok. Jutro kontrola. A Mala dalej slabo je, ale co 3h prooponuje zeby cokolwiek.wypila (ogolnie jest pogodana ).
Takze dzisiaj licze na to 6 tysięcy krokow ![]()
Oj wiem , czsem nawet 2 godzinki sa zbawienne . Super , ze w sumie z wami wsyztskimi juz lepiej ![]()
Tez mam nagrzane mury , ale popadalo ostatnio to sie unormowalo .
Ja dzis kiepsko z krokami raczej , bede probowac wyrobic minimum , ale mam tyle do robienia w domu , ze moze byc ciezko
A jak młody i ciebie? Lepiej?
Teraz u mnie kataklizm z młodym. Wczoraj wieczorem 38, przeszło po pedicitamolu ale o 3 w nocy znów taka gorączka i dziecko rozpalone. Takze u mnie się też dzieje
Z Mlodym ok. Jutro kontrola. Zaczął normalnie jesc w koncu.
Nie wiem czy mi wirusa nie sprzedal. Bo czuje się koljny dzień kiepsko. A dzisiaj mi dodatlowo niedobrze.
Mała- chyba zaczynają się zęby. Przy karmieniu problemem jest włożenie smoczka do buzi bo nerwy. Je malo. Zaczęła spadac z wagi. Ogólnie jest ok. Ma drzemki (krotsze ale ma). Ladnie się bawi. Ale noo slinotok. Plus rece w buzi. Kupilam denrosept spray ale nic nie dalo.
Dzisiaj po dentinoxie w koncu zjadla 110ml co jest sukcesem. Bo tak to byla walka o zjedzenie 50.
W poniedzialek mamy umowione szczepienie. Zobaczymy co pediatra powie.
A my rano pojechaliśmy do pediatry i się okazało że z Kataru dostał zapalenie uszka prawego i niestety dostał antybiotyk i inne specyfiki. Dziś był taki osłabiony gorączka że leżał i się nawet nie bawił. Takie biedactwo. Miał nawet raz 38,5/39. Masakra. Nawet po nurofenie mu nie spadała. Pedicytamol pomógł na spadek gorączki dopiero
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.