Grupa wsparcia - odchudzanie

Jakie masz piękne widoczki :heart_eyes: nie ma co się bać pamiętaj że to też może być woda Która Ci się zbiera ! Dalej tak trzymaj :face_holding_back_tears:

Ja nie spalam w nocy. Albo sie czymś przytrulam albo wirus. Najpierw wymioty a potem biegunka. Dopiero zaczynam funkcjonowac. Cos tam pozażywalam i mam nadzieję, ze juz koniec.
Mąż musial zabrac strszaka do pracy bo z dwójką bym rady nie dala. A musial jechac bo jest odpowiedzialny za audyt w przyszlym tygodniu.

Ten tydzień spisuje na straty z jakąkolwiek aktywnoscia.
Wczoraj zrobilam trochę ponad 7tysiecy kroków mimo zlego samopoczucia.
@asiam1 super Ci idzie :muscle:

Jaki okropny sezon ciągle ktoś chory właśnie na jelitówke… wymęczyło Cię biedna :frowning:
A mnie też coś dopadło w nocy miałam gorączkę, rano wstałam ubrać córkę do przedszkola i taka słaba byłam ledwo chodziłam :sweat: poprosiłam mamę żeby przyjechała, też mnie coś mdliło… poszłam spać i się tak wypociłam. Boje się o maluchy bo za tydzień robimy chrzciny :roll_eyes:

I jak zwykle plany planami , zycie zyciem . W nocy dopadlo mnie takie zapalenie spojowek , ze nic nie widze na 1 oko . Dzis naprawde nie ruszam sie z domu i w miare mozliwosci z pokoju tez :see_no_evil: wygladam jak kwazimodo w wersji life akcion

1 polubienie

O kurcze współczuję. Masz jakieś krople na to ? Byłaś gdzieś u okulisty?

Nie bylam , nie jestem w stanie sie ruszyc z domu z małą , bo mam przeogromny światłowstręt, zaplakalabym sie po drodze , na pieszo mam strasznie daleko , samochod odpada . Krople mam z poprzedniego razu

Okłady z mocnej herbaty pomagają albo z rumianku

1 polubienie

Omatko z czego to Cię tak wzięło :flushed: popukaj solą fizjologiczną i przyłóż herbatę z rumianku :flushed:

Z tymi okladami trzeba uwazac. Mnie okulista ochrzanil ze robilam z rumianku przy zapaleniu spojowki. Ratowalam się w domu zanim ktos mogl ze mna jechac. I się nasluchalam.

@asiam1 jednak zdrowie najważniejsze! A na aktywność zawsze przyjdzie czas.

Czasem nie warto się przyznawać lekarza o naturalnych sposobach leczenia :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

A co pijecie w trakcie redukcji?

Myślę że woda jest tu kluczowa , ja nie ufam żadnym produktom zero :face_with_peeking_eye::laughing:
Czytałam gdzieś badania że produkty zero mogą wpływać na płodność

Usłyszałam to od 2 lekarzy juz. Wiec może cos w tym jest ze jednak ten rumianek nie taki super

To może to być prawda , ja używałam to mi przechodziło ale czasem jak jest zapalanie to nie warto na własną rękę działać :sweat_smile:

Woda , ale napewno masz jaki zloty srodek do zareklamowania . Czekany na reklame za kilka dni .
@Karcia kropie kroplami i solą , jest troszke lepiej niz bylo ok 3 30 w nocy
@Kalusia161 @karolina27034 a ciul wie skad to sie wzielo tak nadle , wczoraj moze za bardzo sie kurzylo na tym wale :thinking: nie mam pomgslu .

3 polubienia

Obecnie to nigdy nie wiadomo co i jak.
Byle byko tylko lepiej

Ja to nie wiem do czego ręce włoży. W pracy masa pracy, w domu sumek i my chorzy …. Ale nie będę opisywać w tym wątku bo ten tyczy czegoś inny

Nie mam czasu nawet do ogrodu wyjść… chodź dziś mam taki plan i jutro … chodź weekend zapowiadają deszczowy

Dzis no niestety , oko wygralo . Mam nadzieje , ze jutro bedzie lepiej , bo wykonczylo mnie to na maxa .

Zdrowie najważniejsze! :blush: Kroki nadrobisz jak się lepiej poczujesz, oby jak najszybciej to zapalenie spojówek odpuściło :pleading_face::kissing_heart:

Będzie zobaczysz nie ma się co poddawać :slight_smile: