Ooo to jaki zaszczyt ![]()
U nas w rodzinie tez byla taka tradycja z piersionkiem , ale niestety “zagubil” sie w akcji gdy mial zostac przekazany
cioci sie jakos zapomnialo przekazac chociaz podobno instrukcje byly jasne , ale mi tam nie zalezy , wiadomo szkoda , bo to byla piekna tradycja no ale nic nie zrobie ![]()
No zdarza się czasem zapomnieć o tradycji
musisz sobie kupić pierścionek z okazji jej narodzin i jej przekazać jak ona bedzie mieć małe bobo ![]()
O wow to super ! Pewnie masz dobre relacje z teściową ![]()
Ja dostałam jakiś zegarek po babci świętej pamięci i mam ale kompletnie nie w moim stylu i leży w szafce
A może kiedyś gust Ci się zmieni ![]()
Mi się marzy taki zegarek na rękę , w stylu old money ![]()
![]()
Ja za to dostalam od mamy jej zareczynowy i nosze z obraczka . Kiedys to wlasnie ten pierścionek chxe przekazac mojej ksiezniczce
Zdjecie z fleszem oddaje kolor kamienia a bez flesza ogolny wyglad
Piękna sprawa ja takiego pierścionka nie mam
Ja mam obrączki dziadkow i rodziców i zaręczynowy pierścionek mamy
Mama przed śmiercią jak jeszcze byla swiadoma kazala mi zabrać z palca obrączkę i pierscionek żebym miala na pamiatkę. I orzekazala dalen.
Obrączki dziadków dostalam jak jeszcze dziadzio zyl ![]()
Mieliśmy piękny pierścionek. Prababcia - babcia -mojq mama. Dostalam go na 18 i Ja.
I zaginal… z calym pudeleczkiem się rozplynal i nie znalazl.
Jakby Go ktos po prostu zabral. Niestety bo piękny byl ![]()
Planuje dzieciakom potem dać obrączki - jednemu dziadków a drugienu pradziadków ![]()
Piękny jest ![]()
![]()
@Kalusia161 smutno się to czyta
też pięknie że masz takie pamiątki po nich ![]()
![]()
I coo za ciul ci zawinął ![]()
I akurat się zagubił jak miał być przekazany tobie ?
Szkoda że u nas nie ma takich pierścionków
Strasznie przykra sprawa … moze jeszcze gdzies sie odnajdzie . Kiedys czytalam taka historie , ze pewnej pani spadla obraczka przy pieleniu w ogrodzie . No wiadomo szkoda bylo , ale musiala sie pogodzic , bo pomimo przeszukania ogrodu sie nie znalazla . Jakie bylo jej zdziwienie jak wyrwala marchewke i na niej byla ta obraczka . Nie wiem czy to prawdziwa historia , jednak wierze , ze i u Ciebie sie odnajdzie ![]()
@Mamilove tak powinnam go dostac na 18 urodziny ale niestety . Ciocia najpierw stwierdzila , ze tez bedzie miala corke a pozniej nagle zaginal
temat ucichl
Hahah ty to tez masz niezłe akcje ![]()
albo drzewo w smarcie. Albo telewizor w busie obcego faceta ![]()
![]()
I kto to mówi, królowa dziwnych akcji ![]()
![]()
Przegapiłam historię o drzewie w smarcie ?! ![]()
A dziękuję dziękuję ![]()
widać że nie tylko ja mam takie akcje @asiam1 wcale nie jest gorsza ![]()
![]()
![]()
![]()
@karolina27034 no mogło cię w tedy jeszcze nie być na forum hahaha ale może niech @asiam1 sama opowie ![]()
![]()
Kiedys wybralam sie do sklepu ogrodowego , no i byl taki ogromny bananowiec … przewiozlam wiec go smartem , bo to taki “cabrio”
moja mama trzymala sobie doniczke a co
a listki wesolo powiewaly na wietrze . Oczywiście jechalam wolno zeby ich nie poniszczyc i mysle , ze to dobrze , bo ludzie mieli okazje sie przyjrzeć i zorientować co za wariatka przewozi tak kwiatka ![]()
![]()
![]()
do mojego suva by sie nie zmiescil a smarcik bez problemu sobie poradzil