Grupa wsparcia - odchudzanie

Ooo to jaki zaszczyt :face_with_hand_over_mouth:

U nas w rodzinie tez byla taka tradycja z piersionkiem , ale niestety “zagubil” sie w akcji gdy mial zostac przekazany :sweat_smile: cioci sie jakos zapomnialo przekazac chociaz podobno instrukcje byly jasne , ale mi tam nie zalezy , wiadomo szkoda , bo to byla piekna tradycja no ale nic nie zrobie :sweat_smile:

2 polubienia

No zdarza się czasem zapomnieć o tradycji :laughing: musisz sobie kupić pierścionek z okazji jej narodzin i jej przekazać jak ona bedzie mieć małe bobo :face_holding_back_tears:

O wow to super ! Pewnie masz dobre relacje z teściową :wink:

1 polubienie

Ja dostałam jakiś zegarek po babci świętej pamięci i mam ale kompletnie nie w moim stylu i leży w szafce

A może kiedyś gust Ci się zmieni :slight_smile:

Mi się marzy taki zegarek na rękę , w stylu old money :face_holding_back_tears::heart_eyes:

Ja za to dostalam od mamy jej zareczynowy i nosze z obraczka . Kiedys to wlasnie ten pierścionek chxe przekazac mojej ksiezniczce

Zdjecie z fleszem oddaje kolor kamienia a bez flesza ogolny wyglad :sweat_smile:

2 polubienia

Piękna sprawa ja takiego pierścionka nie mam

Ja mam obrączki dziadkow i rodziców i zaręczynowy pierścionek mamy :heart: Mama przed śmiercią jak jeszcze byla swiadoma kazala mi zabrać z palca obrączkę i pierscionek żebym miala na pamiatkę. I orzekazala dalen.
Obrączki dziadków dostalam jak jeszcze dziadzio zyl :heart:

Mieliśmy piękny pierścionek. Prababcia - babcia -mojq mama. Dostalam go na 18 i Ja.
I zaginal… z calym pudeleczkiem się rozplynal i nie znalazl.
Jakby Go ktos po prostu zabral. Niestety bo piękny byl :worried:

Planuje dzieciakom potem dać obrączki - jednemu dziadków a drugienu pradziadków :heart:

3 polubienia

Piękny jest :face_holding_back_tears::heart_eyes:
@Kalusia161 smutno się to czyta :face_with_peeking_eye: też pięknie że masz takie pamiątki po nich :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:
I coo za ciul ci zawinął :flushed:

I akurat się zagubił jak miał być przekazany tobie ?
Szkoda że u nas nie ma takich pierścionków

Strasznie przykra sprawa … moze jeszcze gdzies sie odnajdzie . Kiedys czytalam taka historie , ze pewnej pani spadla obraczka przy pieleniu w ogrodzie . No wiadomo szkoda bylo , ale musiala sie pogodzic , bo pomimo przeszukania ogrodu sie nie znalazla . Jakie bylo jej zdziwienie jak wyrwala marchewke i na niej byla ta obraczka . Nie wiem czy to prawdziwa historia , jednak wierze , ze i u Ciebie sie odnajdzie :heart:
@Mamilove tak powinnam go dostac na 18 urodziny ale niestety . Ciocia najpierw stwierdzila , ze tez bedzie miala corke a pozniej nagle zaginal :woman_shrugging: temat ucichl

Hahah ty to tez masz niezłe akcje :rofl::rofl: albo drzewo w smarcie. Albo telewizor w busie obcego faceta :rofl::rofl:

1 polubienie

I kto to mówi, królowa dziwnych akcji :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Przegapiłam historię o drzewie w smarcie ?! :flushed:

1 polubienie

U mnie dziś tak to wygląda

A dziękuję dziękuję :rofl::rofl: widać że nie tylko ja mam takie akcje @asiam1 wcale nie jest gorsza :kissing_heart::rofl::rofl::rofl:
@karolina27034 no mogło cię w tedy jeszcze nie być na forum hahaha ale może niech @asiam1 sama opowie :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Kiedys wybralam sie do sklepu ogrodowego , no i byl taki ogromny bananowiec … przewiozlam wiec go smartem , bo to taki “cabrio” :rofl: moja mama trzymala sobie doniczke a co :sweat_smile: a listki wesolo powiewaly na wietrze . Oczywiście jechalam wolno zeby ich nie poniszczyc i mysle , ze to dobrze , bo ludzie mieli okazje sie przyjrzeć i zorientować co za wariatka przewozi tak kwiatka :sweat_smile::rofl::rofl::rofl: do mojego suva by sie nie zmiescil a smarcik bez problemu sobie poradzil

4 polubienia

Kocham tą historię :rofl::rofl::rofl::rofl:a to zdjęcie wymiata :rofl:
@BeataSt i kto tu jest królową dziwnych akcji :joy::joy: bo myślę że @asiam1 to godna rywalka :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia