Gry na konsole dla dwojga

To mój kuzyn też jest taki , ze on nie może mieć dziewczyny bo nie ma czasu na gry a ma 28 lat

Mamy i lego i mario ;p nie wiem jakie wersje bo wiem ze jest i duzo :stuck_out_tongue: ale mamy :slight_smile:

My kiedyś kupiliśmy, ale kurzy się i nie jest używane nic

No pasowałoby… @Magdallenka0897 to mój brat chociaż ma dziewczynę xd ale ona też dużo gra

A ile oni mają lat ?

Mój brat 21, a dziewczyna 18. Ona jeszcze chodzi do szkoły. Ale dla mojego brata pracy nie ma :crazy_face: generalnie trochę tak jest, bo ja pochodzę z małej wsi, obok małe miasteczko i rzeczywiście z pracą zawsze było słabo. Ale czy rzeczywiście aż tak słabo to już nie wiem

Littlebigplanet też można grać w 2 osoby i współpracować lub się pośmiać ale najlepsza część 2 i 3, crash bandicoot, ratchet and clank. Podałam tutaj same gry przygodowy ale polecam jedne z lepszych

Ja mam 24, mąż 27 i też nadal gramy :rofl:fakt nie cały czas, bo jednak mamy dziecko, więc priorytety się trochę pozmieniały, ale czasami w weekend np zarywamy nockę, później śpimy na zmianę, bo chcieliśmy sobie razem pograć :rofl::rofl:

1 polubienie

Ale fajnie macie, że chcecie razem pograc :smiley:

No jeszcze czasami zdarzają się takie wieczory. Rzadko kiedy, ale jak mamy ochotę, to tak właśnie spędzamy wieczór :rofl::sweat_smile:

Ja czekam az znowu bedzie czas zeby pograc rodzinnie :stuck_out_tongue_winking_eye:

My. Kiedys gralismy w takie szmacianki ale nie pamietam nazwy i gralo sie we dwoje liczylasie wspolpraca :wink:

It takę two polecam ! Mieliśmy super zabawę

1 polubienie

My teraz rozeszliśmy się z grami. Mąż gra w jakieś rpg online, a ja w Wiedźmina 3 :rofl:

Ja ubilam w pewnym momencie patrzec jak graja… np. Asassin… to ma duzo czesci i mi sie to podobalo ale sama nie gralam :stuck_out_tongue_winking_eye:

Moj maz lubi ta gre , tez czasami patrzyłam jak gra :slight_smile: teraz gra w fife hheh

Ooo to ja tez kupilam wlasnie fife 26… 7 latek przeszczesliwy :face_with_peeking_eye::rofl:

1 polubienie

Assasina też lubię. W ogóle podobają mi się gry z otwartym światem :sweat_smile::rofl:

1 polubienie

Ja lubie grac w dead island troche taki horror hehe a ostatnio odpaliłam sobie simsy :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Ooo simsy , zapomniałam o tym. Lubiłam w to kiedyś grać :star_struck: