U nas bardzo dziewczyny lubiły grzybobranie. Fajne tez są takie guziczki do naciągania nitki i wychodzi obrazek jeśli chodzi o gry zręcznościowe
Kochane Mamy jakie gry możecie polecić dla 3,5 latki na święta? jesteśmy w trakcie przeprowadzki i chcemy zadbać o kupno jakościowych gier lub poprosić naszego Świętego Mikołaja aby w nie zaopatrzył. Co się u Was sprawdziło?
może kalambury dla dzieci, albo jakieś zręcznościowe typu łowienie rybek, robale itp.
może małpki i grzybobranie właśnie
Grzybobranie i małpki polecam
Te spadające małpki są fajne, sama chciałam w nią grać:D
Nie widziałam takich małpek nigdzie?
Ja też tego nie znam. Podeslijcie link
Małpki też mamy polecam
Na internecie można dorwać
Polecam gry:
- Potwory do szafy (Granna)
- Latające krasnale (Goki)
- Potworne porządki (Nasza Księgarnia)
- Gotowanie (Kapitan Nauka)
- Ratuj króliczki (Egmont)
O ciekawa lista. Zapisze sobie na później. Dzięki!
Tutaj Macie spadające małpki
ORYGINALNA GRA SPADAJĄCE MAŁPKI MATTEL 6866402542 - Allegro.pl
Małpki by zaraz u nas wszędzie leżały rozwalone to jeszcze nie ten etap ale nie mówię bo fajna sprawa
u nas te małpi to jeszcze jest za mała
Ogólnie u nas córka za mała jest póki co na planszowki bo jeszcze tak nie rozumie do końca na czym to polega
jeśli dziecko trochę większe to w PIOTRUSIA fajnie się gra i łatwo
Mój synek skończył 4 lata pod koniec listopada.. też chciałam kupić jakieś planszówki i zdecydowałam się na Drewnianego chińczyka z firmy Aleksander, Kolorową Jengę z kostką i liczbami (można uczyć liczb, układać domino lub wieżę, albo zagrać w typową Jenę) oraz na Przybijankę z firmy LittleDutch. Polecam te formę zabaw, nawet dla całej rodziny :)
Dominika te super pomysł
No Piotruś super albo grzybobranie u nas póki co z takich zabawek dla większych to puzzle i układanki bardziej rozbudowane