Gry planszowe/ zręcznościowe dla 3 latki +?

U nas bardzo dziewczyny lubiły grzybobranie. Fajne tez są takie guziczki do naciągania nitki i wychodzi obrazek jeśli chodzi o gry zręcznościowe 

Kochane Mamy jakie gry możecie polecić dla 3,5 latki na święta? jesteśmy w trakcie przeprowadzki i chcemy zadbać o kupno jakościowych gier lub poprosić naszego Świętego Mikołaja aby w nie zaopatrzył. Co się u Was sprawdziło?

może kalambury dla dzieci, albo jakieś zręcznościowe typu łowienie rybek, robale itp.

może małpki i grzybobranie właśnie 

Grzybobranie i małpki polecam 

Te spadające małpki są fajne, sama chciałam w nią grać:D 

Nie widziałam takich małpek nigdzie?

Ja też tego nie znam. Podeslijcie link

Małpki też mamy polecam 

Na internecie można dorwać 

Polecam gry:

1. Potwory do szafy (Granna)
  2. Latające krasnale (Goki)
  3. Potworne porządki (Nasza Księgarnia)
  4. Gotowanie (Kapitan Nauka)
  5. Ratuj króliczki (Egmont)

O ciekawa lista. Zapisze sobie na później. Dzięki!

Tutaj Macie spadające małpki

ORYGINALNA GRA SPADAJĄCE MAŁPKI MATTEL 6866402542 - Allegro.pl

Małpki by zaraz u nas wszędzie leżały rozwalone to jeszcze nie ten etap ale nie mówię bo fajna sprawa 

u nas te małpi to jeszcze jest za mała 

Ogólnie u nas córka za mała jest póki co na planszowki bo jeszcze tak nie rozumie do końca na czym to polega 

jeśli dziecko trochę większe to w PIOTRUSIA fajnie się gra i łatwo

Mój synek skończył 4 lata pod koniec listopada.. też chciałam kupić jakieś planszówki i zdecydowałam się na Drewnianego chińczyka z firmy Aleksander, Kolorową Jengę z kostką i liczbami (można uczyć liczb, układać domino lub wieżę, albo zagrać w typową Jenę) oraz na Przybijankę z firmy LittleDutch. Polecam te formę zabaw, nawet dla całej rodziny :)

Dominika te super pomysł

No Piotruś super albo grzybobranie u nas póki co z takich zabawek dla większych to puzzle i układanki bardziej rozbudowane