Gryzaki i zabawki

No to mój nagminnie wszystko ściąga a im bardziej zakazane tym lepsze

Ja się zdziwiłam jak jakiś czas temu kawę z ręki chciał mi wyrwać :see_no_evil: wcześniej mogłam pić mając go na rękach. Ale oczywiście pije przy nim chłodną kawę, a jak pije ciepłą to i tak nie jest na tyle ciepła żeby się poparzył.
A przy przewijaku musiałam zostawić tylko same małe rzeczy którymi się nie interesuje, duże kremy itd muszę kłaść do łóżeczka jak robię mu pielęgnację bo inaczej chce wszystko brać

To ja staram się nie pić nic ciepłego trzymając go na rękach

No ja piję w temperaturze ciała więc nawet jakby się na niego wylało to nic się nie stanie. Cieplejszego bym nie piła, chociaż teraz jak zaczyna się interesować tym co mam w rękach to już nie piję przy nim, bo już widzę jak rozlewa się na kanapę itp . Ogólnie w domu nie pijemy gorących rzeczy, typu jakieś herbaty itd u mnie kawa jest zazwyczaj 50/50 - pół kubka kawy i pół zimnego mleka.

My właśnie też gorącego nie pijemy, tylko pół na pół, czy kawę z mlekiem zimnym czy herbatę to też połowa zimnej wody :smiley: ale właśnie synek jak widzi kubek to już się oczy świeca i najchętniej to by łapki zaraz w kubku chciał moczyć :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

Teraz to lepiej jest bo jest ciepło i nie trzeba pić gorących rzeczy. Kawę pije z mlekiem z lodówki więc też jest od razu do wypicia. Dużo pije też samej wody która ma temperaturę pokojową

U nas syn na szczęście nie robił tego , ciekawe od czego to zależy bo widzę że mała aż dzika jak coś zobaczy i chce do ręki

Jedyny który moja Mala dama na razie w ogóle chve wziąć do rączki :smiling_face_with_three_hearts: A kupiony przypadkiem

3 polubienia

Moja go uwielbia. Od 5 miesiąca non stop się nim bawi

1 polubienie

A gdzie kupiłaś ? Chyba taki synkowi by się spodobał

Hmm czy u Was jest problem z serduszkami i powiadomieniami ? :thinking::thinking::thinking:

U mnie cały czasu wyskakuje w że osiągnęłam limit serduszek :cry::cry:

Nieee, u mnie wszystko śmiga :smile:

@karolina27034 hojna dziewczyna :heart:

Na allegro :slight_smile:
https://allegro.pl/oferta/giligums-gryzak-silikonowy-grzechotka-radosny-kwiatek-zielono-bezowy-3m-18567250412?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=ef2c036f-8bb5-425d-b05e-fe4a56a8d64d&utm_content=5d7df53ac69a#

1 polubienie

Wcześniej mi taki komunikat nie wyskakiwał teraz pisze że z kolejnym poziomem będę mogła dawać ich więcej :cry::joy:

On jest super! @SylwiaMK w smyku one też są😄

2 polubienia

Aaaa oki u mnie już działa wszytsko to chyba wina internetu w telefonie aaaaaalbooo jakże zauważalnym ożywieniem i poruszeniem forum kilka h temu :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:
@karolina27034 niedawno do nas dołączyłaś , stąd masz ogranicznik w serduchach , zobaczysz z czasem bedzie no limit :cupid:

Dzięki temu zdobyłam odznakę wyższą miłość haha

Dziwne, ja nigdy nie spotkałam się z limitem serduszek

Masz chyba 50 na początku. To serduszkowalas z rozmachem :rofl::rofl: następny poziom osiągniesz dość szybko nic się nie martw :blush:

Widocznie nie dawałaś ich aż tyle :sweat_smile::face_with_peeking_eye:

2 polubienia