Gryzaki i zabawki

O kurcze :face_with_peeking_eye: to rzeczywiście jak jest takie gorzkie i jesczcze w 200 ml dla takiego maluszka do wypicia to jakaś maskara…:face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: Dorosły by miał problem sobie z tym dać radę a co dopiero maluszek :pleading_face:

No ja skosztowałam i masakra jaki zostawia gorzki posmak na długo

Moja a ogóle nie pije 200 ml to śmiech na sali

Nooo i jak tu dziecku dać lek? 200ml to czasem dla dorosłego dużo

1 polubienie

Synek ma 7 miesięcy. Zasypia przy piersi i potem już spi sam ale ja musze być obok. Potrzebuje mamusi :grin:

My podawaliśmy tasectan, bardzo spoko do ogarnięcia do podania.
Miałam to kupic młodej bo ma silniejsze działanie ale akurat nie było i może i dobrze bo by nie wypiła na pewno :sweat_smile:

A to na biegunki było , aż sprawdzę zaraz

A już widzę na biegunki różnego pochodzenia. To dziwne bo mi dwóch pediatrów przepisała o to co brałam a o tym nikt nic nie mówił

Ja to na necie znalazłam szczere mówiąc jak kompletowałam rzeczy na wyjazd, mamy właśnie polecały. Ten lek ma inne działanie ale na chwilowe problemy z brzuszkiem myślę że jest okej

1 polubienie

Tak właśnie patrze na watek. U Nas synek to auto męczy 2 rok i dziala.
Córka dostala żółwia i na razie nie jest zainteresowana. Ale synek za to sobie korzysta

1 polubienie

W Biedronce dzisiaj były takie książeczki

Ogólnie serdecznie polecam przejrzeć co tam Biedronka ma do zaoferowania bo co chwilę jakieś fajne rzeczy.

A książeczka kosztowała 10. Więc się śmieje że butelkomat oddał kasę za książeczki

3 polubienia

No ja ostatnio przeglądałam ale nie widziałam nic fajnego. Natomiast na weselu dostałal młody taką książeczkę od mojej cioci

Bardzo fajna. Rusza się jak się przesuwa tymi strzałkami i mis albo otwiera oczy, albo myje zęby albo się kąpię a na końcu przykrywa kołderką i zamyka oczka

3 polubienia

Akurat misia pracusia dobrze znany mamy zoo, straż pożarną i karetkę pogotowia

1 polubienie

Żółw to będzie się fajnie sprawdzał jak córeczka podrośnie i zacznie czworakować :star_struck:

@AnetteSo ooo suuuper! :star_struck: Kurcze może jutro uda mi się wybrać może coś będzie ciekawego z książeczek :smiley:

2 polubienia

Ja lubię te ruchome czy grające książeczki

1 polubienie

Ja korzystam do godziny 15 aby nic nie było grającego i gadającego bo od 15, jak starsza potrafi gadać plus włączać wszystko z dźwiękami to mam dosyć

Mój jeszcze nie mówi chodź ostatnio zaczął piszczeć zwłaszcza jak coś nie może albo mu się nie pozwala

Ja mam nadzieję że u mnie bobo nie będzie się chciało wspinać chodź jak sama byłam mała to się wspinałam po wszystkim :rofl:

Będzie, taki etap. Mam drabinek z 2 schodkami na której siedzie w kuchni i włazi po niej

Powiem tak moja starsza nic. Mała teraz właśnie dzisiaj kończy dziewięć miesięcy usiadła teraz kombinuje żeby wstawać i próby wspinania się. A ja tylko kolejną ściągam rzeczy starszej które mogą spaść jej na głowę non stop czuję się jak jakiś bramkarz który ma obronić karnego dokładnie czuję się jak kiedyś Jerzy Dudek na tym słynnym Dudek dance

U nas synek 7,5 miesiąca a już zaczyna go interesować wszystko co na stoliku leży wiec za wczasu muszę zacząć zabezpieczać bo przyjdzie ten dzień i bedzie za późno :smiley: mały łobuz mi rośnie :blush: