Gwarancja testowanych produktów

Wow, to super informacja. Mam nadzieję, że przyda mi sie tylko informacyjnie a nie praktycznie.

O widzicie to super że i tu ważna jest gwarancja dobrze wiedzieć. Jak kiedyś miałam misia wybranego to też obowiązywała gwarancja :slight_smile:

Widze, ze jest juz odpowiedz od Mam Canpolu, wiec niewiele moge od siebie dodac :smiley:
Chcialam bowiem napisac ze jak bylam pare lat temu aktywna na forum Lovi (a jest to ta sama firma, wiec podejrzewam, ze maja podobne procedury) to wlasnie gwarancja obejmowala takze produkty do testow :slight_smile:
Super, ze Canpol jest taki otwarty na klienta.
Teraz tak sie jednak zastanawiam, co w przypadku, gdy ktos dostaje cos w prezencie? Np. ja chcialam karuzelke wygrana w testach przekazac kolezance. Co wtedy? :smiley: (albo gdy ktos kupuje dajmy na to laktator w prezencie dla przyjaciolki?)

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona tą odpowiedzią.
Super! Mega profesjonalizm!

Ale super że jest taka możliwość w razie jakiegokolwiek wadliwego sprzętu bądź przestanie działać w trakcie użytkowania . Na pewno duży plus za taką możliwość . :slight_smile:

Michuni ja myślę, że jak komuś podarujemy i coś się wydarzy to jedynym wyjściem jest aby ta osoba się z nami kontaktowała. I to my wtedy załatwiamy to z MC. Musimy chyba podać informacje, skąd to mamy, aby można było sprawdzić czy rzeczywiście gwarancja jest jeszcze.

Świetne wieści z tą gwarancją :slight_smile: Jak na razie żadna rzecz, którą wygrałam lub testowałam się nie popsuła, no jedynie sówka z pozytywką. Ale warto wiedzieć na przyszłość.