Higiena w podróży

ja jak gdzies jade to zawsze mam chusteczki nawilzone

W domu każda czynność wydaje się bardzo prosta czy to zwykła zmiana pieluszki, czy przygotowanie mleczka. Każda z nas pamięta o niezbędnej higienie, mając dostęp do bieżącej wody i mydła.

ja również zabieram chusteczki nawilżane, to podstawa

Ja sobie życia nie wyobrażam bez chusteczek nawilżanych czy to w domu czy w podróży.

My do podróży przygotowujemy się szybko ale dokładnie. Zawsze mam przygotowaną torbę w której są pieluszki, chusteczki ulubione zabawki mojej córeczki. Posiadamy pojemniczki na mleko które świetnie sprawdzają się w czasie podróży. Termos z przegotowaną wodą to podstawa.

my raz w miesiącu jezdzimy tak dalej ( do teściowej 70 km) tak ze szykuje zawsze 2 torby. W jednej mam rzeczy najbardziej potrzebne a w drugiej takie co mogą się przyac później bo zawsze jedziemy o 8 rano i koło 9 na wieczór wracamy

biorę też ubranka na zmianę w razie W

Ubranka, chusteczki, pieluszki

U nas obowiązkowo dużo zabawek :slight_smile:

u nas zabawki, pileuszki, chusteczki, ubranko na zmiane

ja zabieram husteczki zawsze zeby jak cos to dziecko przetrzec , dwa smoczki, pampersow duzo i ubranko na zmiane to sa podstawowe rzeczy, do tego jeszcze herbatka lub woda na mleko gdy mala moze zglodniec w czasie podrozy, zabawki to juz drugorzedna sprawa

chusteczki, ubranka, cos do picia, jedzenia

najważniejsze by to co najpotrzebniejsze mieć pod ręka

zawsze mam ze soba torbe podreczna ze wszystkimi najpotrzebniejszymi rzeczami

ja biorę ubranka na zmianę w razie w

jak jedziemy do teściowej to mamy cały zestaw zapasu ubranek :slight_smile:

też zawsze biorę ubranka no i to co jest najpotrzebniejsze

do każdej podróży trzeba się dobrze przygotować, by nie było przykrych niespodzianek

też ja szykuje dzień wcześniej

ubranka rzecz niezbedna;)