Na suche i łuszczące się pięty polecam skarpety z żelem;) po tygodniu użyć masażera do stóp po czym będą w bardzo dobrej kondycji :D
Na twarz lanoliny nie stosowałabym bo bardzo nie lubię mieć tłustej skóry na twarzy he
Na suche i łuszczące się pięty polecam skarpety z żelem;) po tygodniu użyć masażera do stóp po czym będą w bardzo dobrej kondycji :D
Na twarz lanoliny nie stosowałabym bo bardzo nie lubię mieć tłustej skóry na twarzy he
ja na twarz bym jej też nie użyła bo bym się bała, że mi zapcha pory i będzie twarz w opłakanym stanie
Ja tez bym się bała
Femka wiesz że tego nie można używać przy karmieniu? Kiedyś kupilam zaczelam czytać i się zdziwiłam . Nie pamiętam już nawet jakiej marki.
Zapach lanolina za bardzo by mi przeszkadzał na twarzy...
Aa tego nie wiedziałam ale ja podczas kp mało używałam kosmetyków. Nadrabiam teraz żeby zadbać o swój wygląd i dlatego polecilam;) pierwszy raz je użyłam i jestem zadowolona z efektu.. do tej pory nic nie przyniosło takiego efektu
Też bardzo lubię i uważam że żadne moczenie stop nie daje takich efektów.
Dziewczyny, tych skarpetek nie wolno przy karmieniu? :o jeski!! Ja używałam na w ciąży ale efekt byl żaden.
mialam okropne pięty, wizyta u Podologa mi sporo pomogła
Niestety nie można, ale ja nie wiedziałam i sobie zrobiłam, bo tak jak nigdy nie miałam problemów ze stopami czy piętami to po urodzeniu synka zrobiły mi się tak tragiczne, że szok :(
maria ja po poprzednim porodzie jak byłam u lekarza ze stopami bo mi się odciski robiły w starych butach to też mi zalecał podologa, że to jednak najlepsze wyjśćie. Jakoś temat ogarnełam sama , ale nigdy nie miałam odcisków na stopach od starych butów bo nówki to wiadomo, ze stare w życiu, a tu zaraz po porodzie cyrki
wiadomo w naszym organizmie zachodzą zmiany więc mogą się dziać cuda
Ja po porodzie też miałam problem ze stopami, głównie z piętami.. myślałam, że to przez wiek a nie poród;) albo genetyka bo mama miałam podobny problem z piętami..
W ciąży mam duży problem ze stopami , mam wrażenie że po nocy pieką mnie podbicia, choć nie chodzę na wysokim obcasie..
Mnie tez w ciąży bolą stopy
Annka miałam to samo w ciąży palące stopy po nocy. Pierwsze kilka kroków to tragedia późniejsze już coraz lepiej
Ciaza kojarzy mi się m.in. ze spuchniętymi stopami i nogami ;)
W pierwszej ciąży, latem, też byłam mega opuchnięta. A kostki i stopy to szkoda gadać.. W drugiej ciąży, zimą, w ogóle, zero opuchlizny.
Niestety , ale ja miałam za mało pokarmu a chciałabym mieć ten „problem” żeby było go za dużo. Kuzynka miała z kolei nawał mleka i córeczka nie była w stanie go przejeść ;) Jednak z nadmiarem pokarmu nie było problemu , ponieważ go mroziła. Dzięki temu była przygotowana gdyby np. nagle straciła pokarm , zachorowała czy musiała wyjechać. Do tego znalazła na grupie internetowej mamy , które nie mogły karmić piersią i chetnie przyjmowały pokarm od innych mam
Mnie na szczęście opuchlizna ominęła. Może dlatego, że rodziłam późną jesienią.
A co do laktacji, na szczęście obyło się bez większych problemów, mimo moich obaw. Może dlatego, że przystawiałam dziecko bardzo często, nawet co dwie godziny. Pozwalałam też mu wisieć na piersi, aby jeszcze lepiej wspomóc laktację.
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.