Dziewczyny pisze z polecajka .
Mąż wczoraj kupić w action dla syna hulajnogę taką tania żeby miał u dziadków i jestem w pozytywnym szoku bo jakościowo super i cena też na plus , my mamy dinozaura , byl jeszcze jednorożec ;)
Dziewczyny pisze z polecajka .
Mąż wczoraj kupić w action dla syna hulajnogę taką tania żeby miał u dziadków i jestem w pozytywnym szoku bo jakościowo super i cena też na plus , my mamy dinozaura , byl jeszcze jednorożec ;)
Ooo ,super ze są świecące kola 🤩
Chyba się skuszę i będzie miała córka ,,na zaś,, :)
Hulajnoga bardzo rozwija dziecko ruchowo. My mamy akurat inną z funkcją siedziska (S&R) I też mega polecamy! Dziecko odkąd zaczęło chodzić jeździ na niej cały czas.. super też są jeździki (mamy TC) i to nawet dla maluchów!
Taaak Marka S&R jest świetna polecam rownież , kupiliśmy tą w action zeby Nie wozić do dziadków ciągle miliona zabawek , cena przekonująca ;)
Hulajnoga to super sprawa. Moje dzieci uwielbiały na nich śmigać. Ta wygląda naprawdę fajnie.
Właśnie też się nad nią zastanawiam bo znajoma kupila siostrzenicy na urodziny i pokazywała mi zdjęcie i w sumie całkiem nie dydo kasy a wygla mega ciekawie tak na śmiganie
Ekstra, ale my już mamy Scoot and Ride, u dziadków taka zwykła trójkołowa a i ostatnio kupił mąż córci taką na dwóch kółkach i nawet dobrze sobie radzi.
My mamy Scott and rode w domu ale do dziadków na wiosnę trzeba będzie coś kupić. Aż pojadę do action I zobaczę. Mały właśnie załapał o co chodzi w balansującej hulajnodze. Jeździ po całym salonie jak na ścigaczu hahahha
Scoot and ride warty swej ceny :)
Widziałam ją ale nie spodziewałam się, że może być taka fajna!
Mamy podobna po dziecku siostry, solidne wykonanie. Już nie możeny się doczekać kiedy nasza mała będzie na niej śmigać
Wygląda na solidną, oby synkowi się spodobała :-)
Kolejny przykład na to ze czasami rzeczy nie drogie i nie pozorne tez mogą się całkiem fajnie sprawdzać nie powiem bo często jest tak że cena idzie z jakością i firma tez jest istotna ale jak widać nie koniecznie zawsze
Dwa cudowne szczęścia Scott and ride jak najbardziej warty swojej ceny ale szczerze gdybyśmy jej nie dostali sama nie dała bym tyle za hulajnogę. Poza tym np jako druga do dziadków to taka z action jest wystarczająca chociaż jak piszecie że jakość super to i na normalną ,, domową,, się nada
Uwielbiam kupować w action. Świetna jakość i niska cena. Idealny sklep. Hulajnoga świetna dzięki za polecenie. Kupimy na wiosnę.
Magdalena ja też coraz częściej robię zakupy w action. Już nawet meble u nich kupuję ;) ceny fajne i jakość naprawdę dobra. Mają sporo ciekawych produktów. Moja córka uwielbia kupować w action zabawki/akcesoria kreatywne.
Ooo wygląda mega! Nawet nie wiedziałam, że tam takie są. Pewnie bym nie zwróciła uwagi. My mamy hulajnogę s&ride ale taką już dla nieco starszych, bez opcji siedzenia. Więc jest całkiem ok dla chłopaków. Ja ją wygrałam w konkursie na insta.
Ale te małe 2w1 hulajnoga i rowerek biegowy to sama nie wiem, niby ładne, wygląda to ciekawie ale nie widziałam jej na żywo i mam wrażenie, że tam nie można podnieść siedzenia? Co widzę dzieci na takiej, takie w wieku mojego Miłosza to mam wrażenie że strasznie się męczą i ciągną te nogi bo zwyczajnie już ich nie mogą podnieść. Nie wiem czy faktycznie to siodełko nie jest regulowane ale jeśli rzeczywiście nie to zdecydowanie bardziej wolę zwykły rowerek biegowy i opcję podnoszenia siedziska wraz ze wzrostem dziecka.
Zołza mała jeżeli chodzi ci o hulajnogę Scott and ride ta jeździk i hulajnoga to tam ją 3 opcje podwyższenia siedzenia. Dziecko spokojnie już od 1rz radzi sobie na tym super a później można podnosić aż w końcu zmienić na zwykłą hulajnoge
Ja mam ze scoot&ride 1 i 2. Obie polecam, moja ma prawie 4 lata i jeszcze jeżdzi na 1, tam jest opcja podniesienia siodełka i córka nie skarży się, że się męczy czy cos.
Jedną kupiłam, drugą wybrałam w tym samym konkursie co MałaZołza. Ta 2 jest fajna, świecące kółka, własnie taka balansująca mega córce się podoba;)
A no to ok, jak się da podnieść to spoko :) chociaż często widzę, że dzieci bardzo nisko siedzą. U nas jednak te biegówki bardziej się sprawdzają. Iga też już próbuje na tych co mamy w domu 3 i 4-kołowych.
Widziałam w Avction tę hulajnogę ze zdjęcia (w kartonie) ale już była cena regularna.
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.