Huśtawka

Moja corka za mala na samodzielne hustanie ale to nie problem bo po prostu hustam sie z nią, trzymajac na kolanach. Uwielbia sie hustac, nie raz wyxhodze na plac zabaw i hustawka zajeta jest przez nas dobrą godzine bez przerwy :D 

martyna co TY gadasz !! tak mamy kombinują by huśtać dziecko bez sensu 

mazia dlaczego bez sensu...mozesz wyjasnic bo nie wiem czy dobrze rozumiem...

Tak naprawdę, podpierały poduszkani, kocykami żeby dziecko było stabilne ;/

Dziecko w huśtawce powinno się władać gdy samo stabilnie siedzi

jak siedzi to już można do takiej huśtawki włożyć dziecko 

Też tak myślę 

Jej to jets straszne co niektórzy nie wymyślą 

No właśnie po to co wszystko przyspieszać..  

dokładnie jak już samo siedzi to ma to sens

Mi tez kazali tak corke podpierac poduszkami zeby sobie siedziala. Bo csemu ma tylko lezeć. A ja mowie "a no wlansiw twmu, ze nie jest jescze gotowa na siadanie. Wszytko w swoim czasie i tsk jak piszecie, nie ma co przyspieszac 

Klaudiamam kto Wam tak kazal ?

Klaudiamam kto ci kazał bo na pewno nie pediatrzy, położne czy fizjoterapeuci 

O kurde kto ci kazał? Dla mnie to niedoogarniecia.. Skoro nie siedzi to nie siedzi.. A tam poduszkami podpierać to i tak czy siak się przewróci jak siedzieć nie umie 

Ja bym dziecka nie oblozyla żadnymi poduszkami

Ja właśnie byłam świadkiem jak na placu pani wkładała i obkładala..  Dla mnie to głupota ale co zrobić.  Odezwiesz się to zaraz będzie że nie moja sprawa. Kiedyś właśnie na plac przyszla pani i zasłoniła pielucha wozek, to wróciłam uwagę, i zapytałam czy nie słyszała żeby tak nie robić to mnie tylko zwyzywała, żebym swoim dzieckiem się zajmowała. Także już się nie odzywam, bo chciałam dobrze a wyszło jak wyszło 

Martyna też nie zwracam uwagi. Bo czasami właśnie strach się odezwać bo można wiązankę niezła dostać 

Martyna ja twz w sprawie dzieci nie zwracam uwagi nawet znajomym bo zaraz będzie awantura. Sa sprawy, w których nie siedzę cicho bo nie pozwala.mi sumienie na to,ale to znajomi wiedza,że w tej kwestii ja niw będę siedzieć cicho zwłaszcza jak ktoś chce idę mnie informacji jak postępować i robię wykład,a i tak zrobi po swojemu 

Myśle, że najlepiej kiedy dziecko sobie samo stabilnie siedzi a to już rożnie, każdemu dziecku przychodzi to w swoim czasie. Ja bym kupiła tak na roczek. Wiadomo, że dziecko siedzi już wcześniej ale na rok to już jest trochę większe i mamy pewność, że sobie stabilnie posiedzi ;) Ale wiadomo, że każdy ma swoje zdanie i nikomu nie możesz czegoś zabronić… a sadzanie dziecka na placu zabaw i to obłożone poduszkami to niezła głupota haha tylko dziecka szkoda 

No niestety nie na wsaytko mamy wplyw i nie zbawimy calego swiata. Ale czasami jak widzę co rodzice wyprawiają to noz sie w kieszeni odwiera. Tylko kim my jestesmy zeby kogos pouczać? Jezeli dziecku nie dzieje sie krzywda to nie resguje.. Ale gdyby byla jakas przemic to na pewno bym zareagowala