Huśtawka

Myślę,że najwcześniej to będzie od momentu , kiedy dziecko samo umie samodzielnie utrzymać pozycję siedzącą. Mojego synka huśtałam w zwykłej huśtawce z oparciami ,bez większych obaw po skończonym roku.

Od jakiego wieku można kupić dziecku huśtawke?  I jaka polecacie  ? Mała miała bujak z którego już wyrosła 

Jak dziecko będzie samodzielnie i stabilnie siedzieć

Tez tak myślę ze od momentu jak bedzie stabilnie siedzieć 

Dokładnie, dziecko powinno już samo siedziec. 

Najlepsze są takie huśtawki z oparciem, głębokie. Choć mój Staś miał taką materiałową jak w domu się wiesza. Ale tylko dlatego że akurat wygrałam w konkursie. Inaczej na pewno kupiłabym plastikowa.

My najpierw mieliśmy taka zwykła huśtawke z marketu która można postawić w domu aktualnie Alan używa huśtawka natilu zamówiłam przez allegro ona jest dobra do domu jeśli ma się takie specjalne haczyki ale również i na dwór i ja wsadzałam do huśtawki jak już sam siedział 

U teściów mamy plastikowa huśtawkę a na balkonie będziemy mieli krzesło brazylijskie ale córka ma już 2.5 latka 

mi tez sie wydaje że dziecko jak już samo siedzi to można posadzić Go na huśtawce 

Huśtawka to dopiero jak dziecko będzie siedziec stabilnie. Tak jak mówią dziewczyny. Może bardziej takie huśtawki na leżąco, hamaki na pewno coś jest dla takich maluszków :) 

U nas córka 14 miesięcy i lubi się bujać na huśtawce

Myślę że nie ma co się spieszyć i poczekać aż dziecko będzie siedziało 

Huśtawkę jak dziecko siedzi stabilnie więc pewnie rowniw ro bywa,ale jakoś koło 7-9 miesiąca dzieci z reguły siadaja,ale może ro być i później 

U nas tak naprawdę córka się bujała jak miała z 10 miesięcy jak sam już ładnie siadała 

bezpieczenstwo najważniejsze 

Beata ale.chyba się bujała nie w huśtawkę bo jak ?

No Moja córka jeszcze się nie bujała.. Chodzimy na plac zabaw ale jakoś nie siedziała i bałam się trochę:)) niektóre mamy widziałam ze po bokach wkładały kocyki/poduszki i bujały maluszki ;))

U nas huśtawka byla dopiero jak corka zaczęła ladnie siadać to mieliśmy taka domowa, a jak miala ponad rok to już taka kubełkowa na podwórku.

W huśtawce się bujała mamy taką na baterie 

My Za niedługo wypróbujemy na placu się pobujać;))

Na planu zabaw jeszcze bardziej lubi