Ann ka Cudownie nam to czytać! :)
Lily Ekstra! :)
MojeM Bardzo się cieszymy! :)
Gosiałek Bardzo się cieszymy, że nasze produkty się dobrze sprawdziły! :)
Teraz przy drugiej córci na pewno będę ją chciała bardziej przyzwyczajać do butelki żeby nie było takiego samego problemu. Planuję przetestować najpierw Lovi Mammmafeel i Canpol S-Shape
MamyCanpolu moje dzieci nie wyobrażają sobie butelek i smoczków z innej firmy :) ja lubię mieć wybrany konkretny produkt i jeżeli się sprawdza to warto się go trzymać .
Moje dzieciątko na początku miało butelkę z lovi z początku sprawiła się super ale po krótkim czasie już maluszek nie chciał pić, kupiłam butelkę Avent i jest super odrazu pod pasowała maluszkowi i od tego czasu pije bardzo ładnie
Pierwsze dziecko przetestowało chyba 3 butelki. Ostatecznie używaliśmy Avent.
Teraz drugi maluszek używa dwóch całkiem innych butelek i z obydwu piję normlanie. 😊
Dużo. Na początku w ciąży kupiłam jakieś drogie "na wszelki wypadek" postem okazały się lipą. I przeszliśmy na canpol I lovi. I to był strzał w 10
Ja przetestowałam chyba 7 różnych butelek, zanim maluszek zaakceptował tę, która mu odpowiadała. Czasami trzeba trochę cierpliwości, bo każdy maluszek ma swoje preferencje! :)
Karolinawysocka zdecydowanie prawda , czasem to potrwa zanim dziecko się zdecyduje i wybierze butelkę ;) ale plus taki , że jest w czym wybierać. Teraz naprawdę jest spory wybór co do kształtów butelek / smoczków.
przy córce trochę ich było.. przy synku było szybciej i od razu była to butelka canpol babies :)
Moja mala akceptuje kazda ![]()
U nas najlepiej sprawdza się Philips Avent i Lovi Mamafeel, natomiast butelki z MAM nie podpasowały synowi.
My zaczelismy od butelki mam, jest naprawdę dobra, potem dokupiliśmy lovi-też ją zaakceptował nasz syn. Macie jakieś doświadczenia z butelką suavinex? Z wolnym przepływem, niby wszystko ok, ale denerwuje się kiedy z niej pije.
Mieliśmy na start 3 różne w tym canpol, który dostaliśmy w prezencie od szkoły rodzenia i synek lubi wszystkie ![]()