Nie drapała się ale płakała i to bardzo pamiętam że co chwilę musiałam ją sprawdzać czy zrobiła kupę raz była taka sytuacja że ledwo zrobiła i zaczęła tak płakac że nie szło ja uspokoić od razu lalam wodę do wanny żeby sobie weszła żeby ją nie bolało i też lekarka zaleciła myć ja w fiolecie i faktycznie pomagał bo on działa dezynfekująco na rany ale także właśnie szybciej pomaga im się goić
mówisz o tym nadmanganianie potasu? tak to sie chyba nazywa. tez w tym kapałam moje dziewczyny jak chyba ospę miały bo podobno szybciej mijała
biedne dziecko musiało się namęczyć
Takie coś https://www.doz.pl/apteka/p9671-Pyoctanina_Gencjanowy_fiolet_1__roztwor_wodny_20_ml_Gemi teraz jest problem z dostępnością bo wysyłali paczki na Ukrainę z tym bo to jest dobre do odkażania ran :)
Czyli jest skuteczne szkoda tylko że kupić nie ma gdzie. Fajnie. Spoko rozumiem że wysłali na Ukrainę ale wszystko?
myślę że gdzieś można dostać
Pewnie jeszcze jakieś zapasy dla nas są. I gdzieś można jeszcze dostać:)
Jest też taka strona do sprawdzenia ktomalek i tak można sprawdzać gdzie można kupić fajny lek
Oo nie słyszałam o tej stronie.
O to fajnie, ciekawe czy na pewno są aktualne dane
Też korzystam mają aktualne dane bynajmniej mi nigdy źle nie pokazało
nie słyszałam o tej stronię
Ja tez nie słyszałam
to jak potrzebujecie to sobie sprawdzajcie. codziennie to jest aktualizowane.
ja też nie słyszałam o tym
Olalakensadra też właśnie korzystam z tego jak już nie ma czegoś w aptece , wtedy w najbliższej może jest.
Ooo nie słyszałam o tym. Będę sprawdzać, dzięki dziewczyny
O super :)
Często korzystam z tej stronki przydatna jest
Fajnie że teraz wiele rzeczy można się dowiedzieć z internetu dawniej tak nie było teraz można praktycznie wsystsko znaleźć