Ile utrzymuje się mleko w piersiach po zaprzestaniu karmienia?

Moze musisz z laktatorem popracowac troszke i odciagac tyle zeby ulzyc. 

Tak dokładnie;))

to laktator powinien pomoc na takie stany jak pisza dziewczyny

Tylko żeby zbyt czesto nie odciagac bo wtesy bedzie sie produkowac mleczko. Tylko do momentu aż poczujesz ulge

Wlasnie tak robię ale jak odciągnę to zaraz on się znowu napełnia i wiecie ze mam taki problem ze tylko jedna piers od 3dni jest taka pękata a druga normalna.

Bo musisz troszkę ściągać żeby czuć tylko ulgę bo w innym razie mleko bd nachodzić 

Klaudia,ja też nie mogłam się zdecydować kiedy odstawić.Dopiero mąż tak nagle jednego wieczoru kazał posmarować pierś octem i syn od razu jak spróbował dostał wstrętu i później na drugi dzień tylko delikatnie spróbował czy dalej jest kwaśny i to był już koniec prób.3dni troszkę pomarudzil i już z górki. Wreszcie zaczął przesypiać noce (2,5roku).

Moniczka oo octem o tym nie słyszałam by taki produkt wybrać 

u mnie po odstawieniu musialam 2 tygodnie w golfach chodzic :)

Też o occie nie słyszałam 

darulka u mnie tez jedna piers sie bardziej napełnia ale nie wiem dlaczego...

Moniczka chyba spróbuje z tym octem bo ciezko moja odstawic a ma już 21 miesiecy

Ja o occie tez nie sltszlama ale slyszalam o cytrynie 

Moniczka jakoś takie drastyczne mi się wydaje smarowanie octem, bo on taki kwasny, synek pewnie mial foszka i się zdziwił... 

Różne są metody ale posmarowanie czymś nieprzyjemnym w smaku powinno pomóc 

ocet to serio drastyczne ale w sumie może pomóc 

Ja to nawet słyszałam by dać ketchup tylko,że większość dzieci go chyba lubi haha więc byłby to średni rezultat

ja bym nie smarowała octem, jednak ocet nie jest czymś zdrowym 

O cytrynie słyszałam;)

Martyna o cytrynie też słyszałam hahah

cytryna bezpieczniejsza chyba