Imiona chłopięce

Tak …… osstatnio stwierdziliśmy z mężem że do synka pasuje to imię i inne by nie pasowała … a jak wy oddaliśmy to niby pasowałam ale człowiek się tak jeszcze nie obsluchal

1 polubienie

U nas od początku byliśmy pewni, że bedzie Szymuś i super to imie pasuje do synka :grin:

Ooo z mojego otoczenia nie ma takiego imienia . Ale jest bardzo ładne , chyba takie rzadkie jest :slightly_smiling_face:
@magdap_96 o właśnie to imię mi się kojarzy z ta bajka :face_with_peeking_eye::laughing::laughing: też ja oglądałam oczywiście z dziećmi :see_no_evil::see_no_evil:

U nas z imieniem nie było żadnych wątpliwości. Staraliśmy się o dziecko półtorej roku i zawsze się śmialiśmy, że idziemy robić Teodora :rofl: Także wymarzony, wystarany no i synek!
Aż strach pomyśleć co by było, jakby się okazało, że to dziewczynka :see_no_evil:
A Wy mieliście jakieś preferencje odnośnie płci dziecka?

Ja nie miałam…. Obsadziłam z mężem ze to będzie dziewczynka bo u nas przewaga bab jest w rodzinie a tu takie zaskoczenie… mąż to był w niebowzięty jak usłyszał że chlopak :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::smile::face_with_peeking_eye: ale kolejne jak by się pojawiło to chciałabym dziewczynkę …i mieć parkę ale nie będzie to też będzie ekstra

ja wiedziałam od początku ciąży, ze to będzie dziewczynka :smiley: po prostu wiedziałam :smiley: niby chciałam synka, ale podświadomie chyba jednak wiedziałam ze bardziej córcia