Skarżysz się na swędzenie, pieczenie oraz zapalenie pochwy w ciąży? To mogą być objawy infekcji intymnych, które często pojawiają się u przyszłych mam. Dowiedz się wszystkiego na temat infekcji pochwy w ciąży oraz poznaj sposoby, jak ich uniknąć.
Niesteyty mnie grzybica dopadla. Dostałam globulki na 10 dni i przeszlo.
coline jak tam malenstwo??
grzybica dopada większość kobiet w ciąży, ja też miałam
Nio wlasnie tak ogolnie dobrze. Od jakiegos czasu ma potowki na buzi dzis. Ostatnio troche wiecej sie pojawilo a dzis wieczorem to caly czerwony. jutro musze isc do lekarza z nim. nie znam sie i podejrzewam skaze bialkowa.
coline masz racje lepiej niech lekarz na to zerknie, wowczas bedziesz spokojniejsza… Super ze dzieciatko rosnie i sie rozwija
co do globulek to są bardzo niewygodne do aplikowania, w sumie zależy jaki lek
szare mydlo polecam albo zel do higieny intymnej bialy jelen
żel do higieny intymnej lepszy niż szare mydło
szare mydło nie jest najlepsze
ja wiem czy nie jest najlepsze
A ja robiła wszystko jak nalezy a infekcje i tak miałam
roznie to bywa rozne czynniki maja na to wszystko wplyw
niektóre na żele intymne mają uczulenie a mydło jest absolutnie antyalergiczne szare oczywiście
IzusQa, ja też starałam się dbać w szczególny sposób o swoją higienę intymną w ciąży, ale również nie obeszło się bez infekcji intymnej grzybiczej i skończyło się braniem Clotrimazolu dopochwowo… i to przez dłuższy okres ciąży… bo infekcja wciąż nawracała…
ja rowniez mialam maly problem a o higiene dbalam jak kazda
a ja w ciąży nie miałam problemu z higieną miejsc intymnych, w drugiej połowie ciąży zrezygnowałam ze zwykłego mydła na rzecz żelu Biały Jeleń i szczęśliwie dotrwałam do porodu
ja tez przerzucilam sie ostatnio na zel bialy jelen do higieny intymnej
to ja od dluzszego czasu uzywam lactacyd
Ja w ciąży nie stosowałam mydeł do higieny intymnej . Myłam się tam tym co używałam do całego ciała. Po porodzie jednak przeszłam na serie AA do higieny intymnej.