Inspiracja na zdrowie posiłki dla dzieci

@Hedwiga suchy makaron dla mojego syna to danie jak z najlepszej restauracji :joy: cieszę się, że to nie tylko u mnie tak wygląda :joy:

1 polubienie

Instagram to kopalnia wiedzy :slight_smile: u mnie króluje sezonowość i przemycanie warzyw

Ja właśnie z obrzeży dużego miasta trafiłam do zupełnie innego województwa na wieś, taką typową, gdzie prawie każdy ma swoje gospodarstwo,pola uprawne. Nie powiem, że jest łatwo,bo to jest ciągła praca, niezależnie od pory roku, ale właśnie ta niezależność w sposobie uzyskiwania żywności satysfakcjonuje najbardziej :heart:polecam wszystkim własne ogródki i chociaż kurki nioski dla własnych jajek​:+1:t2: dzieciaczki rozwijają się zdrowo,bez zbędnych dodatków chemicznych jaka jest teraz w większości żywności :pensive:

1 polubienie

Ja szukam gotowych przepisów na grupach , sprawdzonych grupach gdzie są fajne przepisy

Faktycznie warto mieć zebrane przepisy, żeby się zainspirować, kiedy pomysłów brak :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Super, że macie własne owoce i warzywa! :heart_eyes: :heart:

Ekstra! Jesteś zadowolona z większości przepisów, których próbujesz? :raised_hands: :revolving_hearts:

Hahahaha nie wszystko da się przeskoczyć :crazy_face: :heart:

Tak! Zdecydowanie próbuję przepisów, które smakują całej rodzinie i nie muszę gotować osobnych posiłków.

Owoce i warzywa z pewnego źródła to solidna baza wielu dań :heart_eyes:

Dokladnie tak :slight_smile: wtedy zostaje juz tylko akceptacja stanu rzeczy :joy::disguised_face:

ze słoiczki i czasami sama coś wymyślę :blush:
ebook 150 dań dla niemowląt z rozszerzamy dietę :innocent:
niedługo będziemy testować :innocent: