Ja jak sama w domu suszę to nigdy do zupełnie sucha bo to trwa za długo ![]()
Ja tak samo robię, żeby naturalnie doschly ![]()
A dużo nakładasz maski odżywki ?
no ale dajesz radę? Coś się udało ?
Ja myję, nakładam odżywkę do spłukania, jak wysuszę ręcznikiem to serum z czarnuszki daje - wszystkie z umiarem, bo później mam je przeciążone ![]()
Oooo kochałam robić córce fryzury. Nawet mój mąż nauczył się robić dobieranego. Kłos, plecionka, dobierany, uwielbiałam to. Ale teraz to już po fryzurach chociaż czasem przyjdzie żeby jej zrobić dobierane dwa warkocze.
Ja juz sie nie moge doczekac az bede mogła córce fryzury robic 🩷 syn ma 5 lat i nawet nie chce postawic sobie wlosow
teraz czekam na włosy córki 🩷
No przy moim maluchu tezctaczej warkoczow nie porobię ![]()
Na razie nie bo zaczyna się na mnie kłaść
Eee to mój modniś fryzurę mieć musi mieć. Córka go tak nauczyła że w niedzielę do babci bez fryzury nie jedzie
Mój tylko idzie do meza po perfumy ![]()
Aa to perfumy też muszą być ale u nas nie ważne czy męskie czy damskie. Ważne żeby ładnie pachniał
on zawsze mówi ,popsikaj mnie bo śmierdzę, ![]()
![]()
No i elegancki młody dżentelmen
Wow jak Ty nauczyłaś męża?
to ja chyba do Ciebie na korki pójdę, bo nie umiem tych cudnych fryzur
mi kłosa zawsze moja babcia robiła, bo mama nie umie. No i teraz nie ma kto ![]()
Moja mam nie umiała robić takich fryzur ….i limono ze mam gęste i długie włosy to nic mi z nimi nie robiła. Za dziecka miała krótko ścinane
No moja właśnie też xd tylko kitki
Ale może dlatego, że miałam 2 starszych braci to już nie miała czasu się uczyć. Xd
Ja jak byłam w wieku starszej morze maksymalnie rok starsza wylądowałam w szpitalu miałam operację na oczy to wszystkie panie pielęgniarki do mnie szły I co chwilę mi coś robiły na włosach
Super,
no moja mama nie miała takich zdolności a francuzy mi się zawsze podobały
Moja mama mi robiła bo jako dziecko robiła swojej siostrze. Siostra za to zawsze nosiła ale zapleść nic nie umiała. Ja się nauczyłam jakoś tak. Teraz starsza jak ma humor to korzysta. Ponad wszystko chce na sesje
No mi się wydaje, że każdy w takiej fryzurze wygląda pięknie
i nawet mi się podoba na wielkie imprezy takie „upięcie”