Inspiracje: fryzury i ubrania

Piękny :heart: a to na jakimś filmiku się wzorowałaś? :wink:

Na podstawie tego.

A jeszcze mają jutro sesję zdjęciową w przedszkolu i właśnie stwierdziłam że na razie totalnie Nie idzie mi holenderski. Jeszcze dobrze nie umiem go dociągnąć. To spróbuję coś innego i widzę że ten Kłos to jest super pomysł.

No akurat ona ma takie włosy że można robić. Ja też mam właśnie takie chociaż gdybym miała połowę tych włosów to by było łatwiej bo jednak jak są za grube to też gdzieś te włosy uciekają i brakuje ci trzeciej ręki

2 polubienia

A mi sie podoba takie :slight_smile:

2 polubienia

Nie jest to trudne do zrobienia tyle że w naszym przypadku obawiam się że szybko by się rozjechało bo córka ma dość śliskie włosy

1 polubienie

No wlansie tak jak u mojej corki :roll_eyes:

Moja córka też ma cieniutkie włosy, wcześniej strasznie jej wypadały aż się bałam że coś bie tak , robiłam jej wyniki .

Macie córy to możecie z włosami wariować ……:grinning: ja czekam aż mojemu zgęstnieją :smile: no ale tyle frajdy nie będę mieć

Wiesz w tych czasach to może być różnie.

Chociaż ponad wszystko to mi brakuje kultury rockowej tak to znika.

Przecież facet też może mieć długie włosy

Niby może chodź ja wolę z krótkimi :wink::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

To zależy też od włosów jak są mocno nawilżone przez odżywki to schną dłużej . Jak są suche i zniszczone to krócej

1 polubienie

Ja też wolę krótkie :see_no_evil: długie mi się nawet nie podobają :see_no_evil::see_no_evil:

Też super :star_struck: tylko wszystko zależy od mojej modelki, bo nieraz muszę ją ganiać z grzebieniem, a czasem ładnie siedzi :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl: ale nawet proste aie wydaje :slight_smile:

Oooo to nie wiedziałam nawet. Ciekawe

Ja i tak zawsze je suszę, bo lepiej niż chodzić długo z mokrymi :face_with_peeking_eye: ale o tym co napisałaś to nie słyszałam nic

Moja fryzjerka mi suszy zawsze z 20 min włosy do całkowitych suchych i tak nie dosuszy to mówiła że mam mocno nawilżone dobrze

@Mama.kacperka
To samo mam, mogę suszyć i suszyć bez końca :face_with_peeking_eye::joy:

Ja też mam włosy grube i gęste i naprawdę zima to dla mnie mordęga

1 polubienie

No pięknie ! Ja do dziś nie umiem haha

Też mam grubie ale jak skróciłam to jakoś lepiej jest

Ja teraz walczę z holenderskim ale na razie buntuje mi się modelka

1 polubienie