To prawda. Kiedyś to bym nie wyszła z domu bez makijażu ![]()
Hejka. Ja widzę dużo teraz krótkich włosów i brązowe kolory najczęściej wybierają. Sama też się na niego zdecydowałam po długoletnim rozjaśnieniu
Ja przed ciążą skróciłam mocno wlosy (miałam do pasa) a skróciłam do nieco dłuższych niż do ramion i nie dość ze mi odżyły to jeszcze szybciej się myło u tak lżej na głowie ![]()
Kiedyś to babki na krótko zacinały po porodzie, ale mi jeszcze szkoda i muszę mieć chociaż tak, żeby można było związać kucyk
Często jak ma się takie długie włosy to one właśnie są zmęczone tracą blask rzadko kiedy są długie włosy i naprawdę takie ładne żywe
To prawda, i nie ma znaczenia jak dbasz i co nakładasz to nie wyglądają tak pięknie
To prawda , dla tego ja często przycinam włosy i wtedy mam wrażenie że jakby są grubsze
ale w takich krótkichpcno bym się nie czuła
Ja 2,5 roku temu miałam operację i po niej włosy leciały garściami
Z włosów do pasa musiałam zrezygnować i ściąć do łopatek. Ale faktycznie, były dużo gęstsze i w domu nie było aż tylko długi włosów wszędzie. Od tamtej pory jest to moja ulubiona fryzura i idąc do fryzjera, wybieram „tak jak zawsze, poproszę” ![]()
To ja też odkąd skróciłam do łopatek włosy to jestem zadowolona. Szybko się myje i suszy. Ja mam dość gęste włosy i specjalnie zapuszczałam bo pod ciężarem były proste i się takie siano na nich nie robiło. Teraz mam krótsze ale przy dziecku jest wygodniej a o tak je wiąże więc czy się puszą czy nie to nie widać
To to samo myślimy ![]()
Ja właśnie po spa domowym - czyli umyte włosy, zaraz podsuszę ![]()
Też już jestem po domowym spa
wcześniej nie miałam czasu żeby w ciągu dnia umyć i wysuszyć głowę, zawsze robiłam to wieczorami jak synek usnął a ostatnio odkryłam że przecież mogę suszyć głowę przy synku, dla niego to „atrakcja” że suszarka chodzi
szkoda że odkryłam to tak późno, no ale lepiej późno niz wcale
A ja wczoraj zrobiła dobieraniem w piance i różne specyfiki nałożyłam na włosy i czuje się jak nowo narodzona ![]()
Od razu lepiej
Ja też muszę zapuszczać , nawet nie mogę krótkich bo mi się Pusza wtedy , a jak mam dłuższe to bynajmniej są bardziej proste
Dokładnie, prostują się pod własnym ciężarem.
Dlatego nigdy nie ścinam na całkiem krótko
To ja Wam zazdroszczę, bo moje się kręcą xD a najgorzej jak prostowałam i padało ![]()
![]()
![]()
Są plusy i minusy każdych włosów , moje są proste jak drut i ciągle się plączą i żadnej fryzury z nich nie zrobię ![]()
![]()
Haha ja też tak robiłam. Mycie głowy przez matkę było atrakcją dla dziecka haha
Moje są takie nie jakie , nie lubię ich za bardzo jednak jak używam maski z only bio to mam wrażenie że są fajne proste sypkie
Ja też muszę mieć za łopatki bo inaczej jest problem
Ja mam do pośladków ![]()
ale chcę ściąć bo są za cienkie