Inspiracje: fryzury i ubrania

Hahaha ja też prostowałam albo kręciłam włosy, malowałam się i stroiłam. A teraz też się podładuję
Przed wyjściem ale już nie prostuję włosów a na siebie ubieram sportowy strój bo tak mi najwygodniej

1 polubienie

Hahahah jakbym czytala o sobie :rofl:

1 polubienie

@chloria @Mama.kacperka @Mamii
Dziękuję wam bardzo dziewczyny :smiling_face_with_three_hearts:
Będzie najlepszy i najważniejszy w moim życiu :face_holding_back_tears::wedding:

3 polubienia

Syn się urodził to zaczęłam nosić się bardziej na sportowo , trochę się malowałam . Teraz córka się urodziła to już nawet się nie maluje . :rofl: już się nawet dobrze czuje bez makijażu :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ja też nie, ale kiedyś zasypiałam bo byłam taka zmęczona że nie chciało mi się czekać aż wyschną a nie wiedziałam , że gorsze jest spanie w mokrych włosach niż suszenie ich @Garfilldek super , gratulacje , piękny dzień cię czeka :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Też nie wiedziałam, w domu nigdy tak mi się nie zdarzało ale na wakacjach czasem tak🫣

@Mama.kacperka ja też przestałam się malować na codzień i muszę powiedzieć że cera jest całkiem niezła :face_with_hand_over_mouth::upside_down_face: i już się przyzwyczaiłam do tego …. Tylko krem z filtrem nakładam jak gdzieś idę

Dziękuję :smiling_face_with_three_hearts:
Ja jak myję głowę, to zazwyczaj rano i one mi szybciutko wysychają same :sweat_smile:
@MamaMalychStopek Ja tak samo przestałam się malować, ale za to zaczęłam przykładać większą uwagę do pielęgnacji. Bo teraz zamiast tylko umyć twarz, to cały rytuał na twarzy sobie odprawiam :laughing:

Mi kiedys fryzjerka mowila ze lepiej nie spac w mokrych wlosach bo to zle działa na skore glowy :slight_smile: a ja właśnie czesto myje na noc :speak_no_evil:

Ja weekendy (bez wielkich wyjść) zawsze bez makijażu, a teraz jak siedzę w domku w ciąży to musi być wielkie święto lub wizyta u lekarza żeby był make up :grinning:

Dodatkowo, w środę wyszłam z „hybrydowego więzienia” :joy:

Ja latami myłam wieczorem i szłam tak spać :sleepy:
Teraz jak jestem w domu, myje rano i podsuszam, a później same schną :grinning:

To prawda ja też bardziej dbam o pielęgnację. Też chodzę raz na miesiąc do kosmetyczki żeby mi dała jakieś nawilżające kuracje i zrobiła masaż albo jakiś delikatny kwas położyła na niedoskonałości ….

@chloria ja też rano myłam włosy i też lekko podsuszalam bo gorące powietrze też nie pomaga włosom. A teraz przy małym to myje wieczorami jak mąż jest o się nim zajmie to wtedy sobie nakładam jakieś odżywki i takie spraye z ochroną na wysoką temp suszenia

2 polubienia

A polecasz jakąś odżywkę do spłukiwania? Bo szukam jakiejś fajnej :smiling_face:

Ostatnio korzystam z tej serii do włosów tłumach

Zgodnie z instrukcją myje szamponem i zostawiam go na 2min, spłukuje. Nakładam odżywkę (nie na skórę głowy) tylko na całej długości włosów i zostawiam na 3 min a potem stosuje olejek z czarnuszki

A na końcu spryskuje tym

Ja ma długie i gęste włosy i ten sprej jakoś tak je wygładza, mniej się puszą

1 polubienie

Z tego trio to tylko serum mam :grinning:
Ale jutro wybiorę się do rossmana :heart:

Warto ten szampon kupić jak jest promocja bo do najtańszych nie należy

1 polubienie

O to serum też muszę sobie kupić

1 polubienie

To pamiętaj żeby je wysuszyć :face_with_hand_over_mouth: bo ja dzięki temu uratowałam swoje włosy chociaż trochę przed wypadaniem :see_no_evil:

2 polubienia

Teraz zazwyczaj mile rano i chodze az wyschna lub susze :slight_smile:

1 polubienie

To ja gdzieś widziałam rolkę jakie jest podejście do życia europejek i amerykanek i największy absurd i krzywdę jaką sobie robią to Amerykanki mają tendencję do mycia głowy na noc i pójście spać z mokrymi co jest bardzo niedobre ponieważ tworzysz dobre środowisko dla wszelkiej maści bakterii i drobnoustrojów

Tez to zauważyłam :wink: i jakoś tak nabrałam bardziej pewności siebie