Jak podpisujecie ubranka do żłobka ? Macie jakieś patent lub sprawdzone pieczątki?
Ja podpisywałam na metce markerem ale w tym roku zamówiłam pieczątkę
Ja nie dawałam dzieci do żłobka , dawałam dop na skończone 4latka. Ale siostra dawała i robiła to też markerem ale teraz również zakupiła pieczątkę i jest zadowolona;)
Ja widzę ciągle pieczątki, można na Temu zamówić za dobrą cenę, można też włóczką wyszyć inicjały na metce o ile dziecko ta metka nie gryzzie ;)
Kupil pieczatki na temu , są genialne !
Ale cudne te pieczątki aż sprawdziłam na temu. A jak długo trzyma się takie imię na ubranku ?
Dwa-cudowne-szczescia tusz się nie rozmazuje? Trochę boję się że zafarbują ubrania.
A te pieczątki się nie rozmazują? Czasami jak kupuje ubranka w lumpku to mają takie fajne naklejki na metce z imieniem i nazwiskiem (zagraniczne) więc nie wiem gdzie u nas to kupic..
Myślę, że się nie rozmazuje ten tusz z pieczątek.
Naklejki też widziałam, ale ciekawe po ilu praniach te Naklejki schodzą.
Nie nie rozmazuje się ! :)
Ja podpisuję używając markerów do ubrań. Pieczątki też są bardzo fajne
W tych czasach jest wygodnie , pieczątki i gotowe;) dawniej jak moja mama jeździła z nami po sanatoriach na rehabilitację to musiała nam inicjały szyc na każdym ubraniu na metce, ale raz tylko tak robiła potem okazało się że to było nie potrzebne.
Oj tak teraz jest już dużo łatwiej :)
Jest teraz tych udogodnień jednak dużo
A też ile dzieci w szkole ciuchów zostawia, w mojej miejscowości w szkole jest szatnia a tam 3 kubły ubrań z rzeczami dzieci :( kurtki, bluzy, spodenki , przebrania na wf , apaszki
Rodzice nie wiedzą w co idzie ubrane dziecko do szkoły albo takie nawet dziecko które idzie do 5 kl pods nie wie że wraca bez bluzy do domu a przyszło w bluzie ? Ehh :)
Mama Słoneczka dokładnie tak, u córki w przedszkolu są takie kosze z podpisami - długi rękaw , krótki rękaw , spodnie. A tam pełno ciuchów
U nas nie bylo czegoś takiego
Tzn ze dzieci na bieżąco zabierały swoje rzeczy do domu jak nie było żadnego kosza,pojemnika na pozostawione rzeczy ? :)
Raczej trzeba podpisać wczoraj na adaptacji już ktoreś dziecko kapcie zostawiło I dziś Panie szukały właściciela po wszystkich grupach a w żłobku ponad 80 dzieci
O kurczę , No wiec jak widać nie trudno zgubić hahah