Jak poznać objawy ciąży?

Brak miesiączki to chyba pierwszy znak

Zgadzam sie ze każda ciaza przebiega inaczej z corcia zero mdłości ogólny luz jedynie bole brzucha do 4 miesiąca a teraz straszne mdłości od samego poczatku chce okrutnie bola makabra normalnie

U mnie nie było nic poza brakiem miesiączki

u mnie odrazu zatrzymuje sie okres i piersi sie zmieniaja

O zatkanym nosie nie słyszałam i tego nie miałam :slight_smile:

U mnie brak miesiączki to już wiedziałam że cos na rzeczy :slight_smile:

U mnie było standardowo. Brak miesiączki, a potem test ii.... szereg objawów :D Jedno po drugim, aż czytałam czy mam wszystkie :D tutaj jest to fajnie rozpisane https://mlodamamo.pl/objawy-ciazy-pierwsze-objawy-ciazy/ no ale wszystkich nie miałam :D 

U mnie jak by nie brak miesiączki to dopiero w 10 tygodniu bym się może skapnela ze jestem w ciąży bo miałam poranne mdłości

ja to nawet po herbacie wymiotowałam... o kawie mogłam zapomnieć teraz tylko inka

Superczas ja po wodzie całą ciążę wymiotowałam 

Aneczka poważnie ? To co pilas ?

o masakra... ja to staram sie pić te 3 litry wody... ale Miałaś przekichane .... własnie co piłaś???

Nati herbaty sobie robiłam. Ale słabe albo melisę, miętę parzyłam. Bo nic innego nie szło

No bo herbata to tez jak mocna to właśnie niewskazana to faktycznie miałaś niefajna sytuacje

a mięte można? gdzieś czytałam że nie bardzo

Superczas nie piłam jej nie wiadomo w jakich ilościach to po pierwsze a po drugie nie słyszałam żeby szkodziła. A nawet czasami zalecają żeby ukoić nerwy 

Super czas jak pijesz od czasu do czasu to myślę że nie zaszkodzi i nie bóg wie jak mocna

rozumiem ;)