Pierwsze objawy nie zawsze u każdej z nas są takie same nie które kobiety nie odczuwają w ogóle takich dolegliwości … U mnie w pierwszej ciąży było ich o wiele mniej niż teraz
Dlaczego kobiety w ciąży cierpią na bezsenność? Dlaczego męczy je zgaga i nudności? Czy objawem ciąży może być ból piersi? Poznaj listę najczęstszych objawów, które zwiastują ciążę.
w obu ciążach miałam tak samo: brak miesiączki i pobolewanie piersi
U mnie brak miesiączki i okropne zmęczenie.
brak okresu i bol piersi u mnie
Brak miesiączki to podstawa. U mnie były bóle jak na miesiączkę, a piersi też mnie przed nią bolały więc u mnie to słaby objaw
Najczesciej to po prostu brak miesiaczki to pierwszy objaw. A reszte to u kazdej kobiety inaczej.
Znajomej mama myslała że przechodzi menopauzę bo brak miesiaćzki a była w 6 mies ciąży heh
u mnie brak miesiaczki, i po miesiacu zaczeły mnie bolec piersi i brzuch tak jak przed miesiaczka i myslalam ze to bedzie miesiaczka a tutaj niespodzianka
ja od razu czułam, że to ciąża - wszytsko mi okropnie śmierdziało - nawet perfumy narzeczonego; piersi bolaly jak przed okresem i męczyla mnie straszna senność
Mam mieszane odczucia do tych “objawów”. Poza brakiem miesiączki, wszystkie pozostałe jak dla mnie kwestia indywidualna i do dyskusji.
U mnie brak okresu i dodatni wynik domowego testu ciażowego
Brak miesiączki to chyba główny wskaźnik
U mnie brak okresu głównie ale i ból piersi. Bolały tak ze musiałam je podtrzymywać przy szybszym chodzeniu po schodach a wcale dużych ich nie mam:-P.
ja miałam nudności nie było wymiotów
bolesne i obrzęknięte piersi brak miesiaczki bóle brzucha u mnie to pierwsze symptomy
Dla mnie częste oddawanie moczu było uciążliwe szczególnie w nocy
u mnie tylko senność
Ha ha ha…miałam wszystkie klasyczne dolegliwości
U mnie każda ciąża przebiegała inaczej