Macie szczęście, nie musicie kupować kosmetyków
Ja przy projekcie łazienki chciałam by było w niej jak najwięcej szafek żeby mieć gdzie upychać te kosmetyki :) na półkach też mam koszyczki w których są kosmetyki a w szufladach mam wkłady z przedziałkami więc łatwiej zapanować nad bałaganem :)
A na jakich stronach ogarniacie do testów
Ja też mam dużo z testów ostatnio udało mi się dostac do testów kosmetyków do włosów z Matrixa a za chwilę z polanki tak że mam zapas i szamponów i odżywek ja głownie na wizaż :) ale podobno jak się chce założyć nowe konto to czasami się nie da bo już tyle osób mają
Gratulacje :) masz szczęście
Na wizaż można się dostać to sporo testów, ale nie zawsze się to udaje:P
Właśnie skąd wy bierzecie te wszystkie stronki i jak się dostajecie do tych testów ? Ja nigdy jeszcze niczego takiego nie testowałam
Julia wpisz sobie w internecie testowanie kosmetyków i na pewno pojawi Ci sie strona wizażu.pl alno ofeminin
Julia trzeba tam założyć konto i wypełniać ankiety, jak spełnisz ich oczekiwania, to dostajesz się do testów:)
ja założyłam konto i czekam
o to ja też założę, może się uda kiedyś ;)
Zawsze warto próbować, w końcu na pewno się uda:D
Ja chyba spróbuję na tym wizaż... Chyba ze za duzo pracy to zajmuje bo już forum mnie wykańcza a zaraz powrót do pracy
mi na razie się nic nie udało ale wiadomo jestem dopiero kilka dni zalogowana i dopiero jedne wyniki były
też właśnie myślę, żeby spróbować na wizaz
Mi tam się pierwszy raz udało po roku zgłaszania także czasem trzeba cierpliwości :D
aż rok ? nie wiem czy będę aż tak cierpliwa
A mi się udało chyba od drugiego czy trzeciego zgłoszenia, jednak później miałam długą przerwę i nic nie wpadało:(