Wlansie zastanawiam się nam takim kubkiem termosem na następną zimę.
Wiesz co chyba koło 100 złotych, ale ja akurat wygrałam w jakimś konkursie kiedyś :)
Figa tak widziałam.ze ponad 100 zł kosztuje właśnie
Fajny ten kubek ale faktycznie cena duża :D
Niestety te lepszej jakości, są droższe, ale przez to solidniejsze i dłużej trzymają ciepło.
Figa tak jest praktycznie ze wszystkim za jakość trzeba zapłacić
Patka czasem można tanie perełki znaleźć
Niestety, chociaż w większości wydaje mi się że też człowiek za tzw. metkę przepłaca.
Figa zawsze tak było że za markę się przepłaca.
Ja najbardziej lubię najzwyklejszy termos z Decathlonu. Długo trzyma cieplo
Generalnie co do brania ze sobą ciepłej wody w termosie żeby przygotować mleko, to chyba jednak mniej mam praktykuje takie rozwiązania i zazwyczaj bierze dziecko na spacer po jedzeniu.
Na spacer wychodziłam po karmieniu. A jak mieliśmy jechać gdzieś do lekarza to wtedy brałam ze sobą wrzątek
Prawdę mówiąc to przez cały okres picia przez mojego synka mleka nigdy nie brałam wody w termosie na mleko bo właśnie wychodziliśmy jak byl pojedzony a później to jakieś chrupki czy coś w tym rodzaju
Ja musiałam bo mieliśmy wiele wizyt w szpitalu
Aneczka jeżeli dużo czasu spędzaliście w szpitalu to wiadomo że trzeba było coś wymyślić żeby to mleczko można było zrobić w danej chwili
Patka przeważnie karmienie wypisało w granicach wizyty
Aneczka no to dobrze że miałaś na to sposób i że mała zawsze miała ciepłe mleko :)
Patka trzeba było jakoś kombinować jak się nienkarmilo kp.
Tu kolejny raz plus dla kp, to taka wygoda, niestety nie zawsze można. Różne są sytuacje w życiu. Teraz mamy wiele różnych możliwości, mamy termosy, miarki do mleka modyfikowanego, dzięki czemu nie trzeba zabierać całej puszki, a przygotowanie mleka trwa chwilę.
Megg to prawda..mimo że karmi się mm to w miarę szybko można je przygotować.