Jak przygotować dziecku mleko podczas spaceru?

Wlansie zastanawiam się nam takim kubkiem termosem na następną zimę. 

Wiesz co chyba koło 100 złotych, ale ja akurat wygrałam w jakimś konkursie kiedyś :)

Figa tak widziałam.ze ponad 100 zł kosztuje właśnie 

Fajny ten kubek ale faktycznie cena duża :D

Niestety te lepszej jakości, są droższe, ale przez to solidniejsze i dłużej trzymają ciepło.

Figa tak jest praktycznie ze wszystkim za jakość trzeba zapłacić 

Patka czasem można tanie perełki znaleźć

Niestety, chociaż w większości wydaje mi się że też człowiek za tzw. metkę przepłaca.

Figa zawsze tak było że za markę się przepłaca. 

Ja najbardziej lubię najzwyklejszy termos z Decathlonu. Długo trzyma cieplo

Generalnie co do brania ze sobą ciepłej wody w termosie żeby przygotować mleko, to chyba jednak mniej mam praktykuje takie rozwiązania i zazwyczaj bierze dziecko na spacer po jedzeniu.

Na spacer wychodziłam po karmieniu. A jak mieliśmy jechać gdzieś do lekarza to wtedy brałam ze sobą wrzątek 

Prawdę mówiąc to przez cały okres picia przez mojego synka mleka nigdy nie brałam wody w termosie na mleko bo właśnie wychodziliśmy jak byl pojedzony a później to jakieś chrupki czy coś w tym rodzaju 

Ja musiałam bo mieliśmy wiele wizyt w szpitalu 

Aneczka jeżeli dużo czasu spędzaliście w szpitalu to wiadomo że trzeba było coś wymyślić żeby to mleczko można było zrobić w danej chwili 

Patka przeważnie karmienie wypisało w granicach wizyty 

Aneczka no to dobrze że miałaś na to sposób i że mała zawsze miała ciepłe mleko :) 

Patka trzeba było jakoś kombinować jak się nienkarmilo kp.

Tu kolejny raz plus dla kp, to taka wygoda, niestety nie zawsze można. Różne są sytuacje w życiu. Teraz mamy wiele różnych możliwości, mamy termosy, miarki do mleka modyfikowanego, dzięki czemu nie trzeba zabierać całej puszki, a przygotowanie mleka trwa chwilę.

Megg to prawda..mimo że karmi się mm to w miarę szybko można je przygotować.