Jak przygotować dziecku mleko podczas spaceru?

No a później w domu szaleje. Ale jak idziemy do przedszkola nie mi nie zaśnie bo to kawałek za blokiem, 4min i wracamy 

Jest wiele fajnych teraz naczyń co ułatwia przygotowanie mleka na spacerze. Ja to odmierzone porcje mleka miałam w pojemniczku, wrzątek w termosie plus w butelce wodę zimna. I bez problemu i szybko mogłam przygotować mleczko 

aneczka zdecydowanie,teraz jest tyle mozliwosci...

Ja robię bardzo podobnie jak piszę Aneczka mam odmierzone porcje mleka przy sobie albo w torbie całą puszkę zależy też jaka to jest długa wyprawa w termicznym kubku mam wrzątek i w butelce Lub ogólnie w butelkach zimną wodę i później na szybko tak plus minus już wiem na oko ile gorącej ile zimnej wody żeby było odpowiednio szybciutko bez problemu mleko gotowe

aneczka to też jest dobry pomysł 

No te pojemniki sa super do mleka mm 

Aneczka robiłam tak samo z tym, że nawet nie dawałam do termosu wody bo moja piła nawet zimne, ale ok moja była odstawiona jak już było ciepło na dworze u Was był jeszcze ten okres zimy dlatego zdecydowanie rozumiem termos w Waszym przypadku 

Syn zimnego nie chcial pić;))

Mazia moja nie lubiła nawet zimnego mleka

ja też podaję mleko tylko ciepłe 

Moja też tylko ciepłe daje w temp. 35 stopni 

U nas zimnego nie wypije, a wodę zimna już tak 

To moim dzieciom wszystko jedno nawet widzę,że syn woli chłodne zjeść niż te w temp. pokojowej

Nie wiem jak z córka bo jeszcze nie pije z butelki. Ale nawet teraz syn nie wypije mleka prosto z kartonika nawet jak jest ono w domu. musi mieć pogrzane ;)

Starsza mleka już nie pije s jak już to zwykle w domu. Więc na spacery nie musimy zabierać a młodzi jest na piersi więc też nie trzeba 

My w razie w bierzemy butelkę mleka gotowego 

Martyna to ja córce też mleko podgrzewam, ale czasem mowi,że chce jeszcze, a jak się nam nje chce podgrzewam ro i zimne wypije 

Anulka a w jakim wieku dziecko ze w razie w bierzecie? 

A od jakiego wieku podawaliście mleko krowie? 

MiśkaPyśka Ja podałam po roku mimo że nie zalecają w tym wieku jeszcze