W szpitalu nie było problemu (musiał być dokarmiany).Później na wyjazdy była używana butelka. Pił, ale kiepsko z niej. Musieliśmy znaleźć odpowiedni smoczek.
ja musialam dlugo szukac odpowiedniego smoczka
u mnie szybko polubił bo było szybciej mleko w buzi niżeli ciągnąć z cyca
ja miałam taką z szerokim cumlem
a u mnie na początku lubił butelke i nie miało znaczenia czym jest karmieny a teraz butelki nie chce, tylko cycuś lub łyżeczka
Moja córka już w szpitalu dostałą butelkę z mm, ponieważ miałam przez cc problemy z laktacją przez pierwsze kilka dni, więc nie było większych problemów z podawaniem mleczka przez butelkę czy to moje czy mm.
Z moim nie było problemu, od początku pił z butelki i szybko załapał co i jak
Mój synek od początku nie mial problemu bo szpitalu byl dokarmiany butelką…
jak karmić to tylko buteleczkami z Capolu- seria owocki po prostu cudna!
Pomimo tego iż zamierzam karmić piersią to na pewno zaopatrzę się w przynajmniej jedną dobrą butelkę anty kolkową tak na wszelki wypadek.
mój malutki nie lubi pic z butelki
W szpitalu raz dalam malemu butelke i jakos nie oponowal potem karmili go jak bylam w szpitalu tez bez jakis komplikacji gorzej bylo z wroćeniem do piersi. Nakladki poszly w ruch…
Bardzo przydatny artykuł tym bardziej że mam zamiar karmić butelką
Moja corka juz od pierwszych dni swojego życia nie miala problemow z piciem z butelki
ja karmiłam mieszanie az wkoncu stwierdzilam ze bezsensu bo maly zaczal sie buntowac i teraz tylko butelka
trzeba wybrać odpowiednią butelke
owocowa seria butelek świetnie nadaje się na początek
Mój Syn potrafił pić z butelki, zaczęliśmy od tej antykolkowej z canpolu i to jego ulubiona
Mój synek na razie nie za bardzo chce pic z butelki. Ale ciągle walcze
Ja wybralam butelke z canpola i to byl strzał w 10 !