a mi się właśnie rozbiła moja ulubiona z canpolu ale szklana
mamy butelki z canpolu, ale na razie syn używa z aventa ; )
ja też próbuje syna uczyc picia z butelki.
Moja córka od samego początku piła z butelki- nie musiałam jej tego uczyć.
karmić trzeba z uczuciem
Przy karmieniu butelką również można karmić z miłośćią. Dotyk może wiele zdziałać.
Moj jeszcze nie umie dobrze jesc z butelki
Każda chwila przytulenia w czasie karmienia to cudowna chwila. Mój synek choć karmiony butelką karmiony jest miłością. Choroba nowotworowa zabrała nam karmienie piersią.
U mnie nie bylo problemu z przejsciem na butle…
Myślę, że dziecko szybko przyzwyczaja się do butelki później gorzej przystawiać do cyca
moj maluch nie umial jesc z butelki…
myślę ,że dla malucha najtrudniejsze jest przestawienie się z kontaktu “naturalnego” na “sztuczny” (cycus-guma)
z butelka to raczej nie ma problemu. bynajmniej u mnie maluchy w rodzinie nie miały szybko sie nauczyly;)
A moja mala nie mialamzadnegomproblemu z tym i woli nawet butelke…
każdy maluszek inaczej reaguje na butelkę dlatego też każda rada się przyda
ja na pewno na początku będę próbowała dzidziusia nauczyć pić z butelki, żeby w razie czego jak będę musiała wyjść żeby nie było problemu
ja tez bede uczyla pic butelki bo pozniej jak nie chce pic to jest problem
Powoli będziemy przyzwyczajać żeby mama mogła czasem wyjść z domu
ja na początku też będę uczyła ale zakupie taką specjalną która przypomina pierś mamy
Właśnie próbuję przekonać 3,5 mc córkę do butelki. Studiuję zaocznie, zajęcia mam w sb i ndz od 8 do 19. Pierwszy weekend za nami niestety na głodówce, Córka nie chce z butelki pić dwa razy za dzień jestem wstanie wrócić do domu i ją nakarmić, ale co międzyczasem
płacze i płacze bo butelki ciągnąć nie będzie