Jak przyzwyczaić malucha do butelki krok po kroku

a czy możecie polecić jakąś butelkę na początek? tyle tego jest, że nie wiem jaką kupić. podobno najpierw najlepiej 125 ml, ale z jakim smoczkiem itd?

a dobra już znalazłam poradę o butelkach, szkoda że nie ma edycji komentarza lub możliwości skasowania :slight_smile:

ja zakupiłam z smoczkiem antykolkowym co przypomina ksztaltem pierś kobiety z aventa

Berni_M może jej smoczek nie odpowiada. Musisz spróbować kupić inny i może wtedy mała będzie jadła

ja tez mam butelke z zaworem antykolkowym i nie mial synek kolki

My też mieliśmy antykolkowe.

Mój syn był dokarmiany i od samego początku pił z butelki i trochę z cyca, też mieliśmy antykolkowa i żadnych problemów z kolką

my tez mielismy antykolkowe z avent i lovi i nie było kolek

ja też zamierzam kupić antykolkowe butelki

ja także zakupiłam z soczkami antykolkowymi. Kolezanki stosowały i były zadowolone

ja bylam bardzo zadowolona z tych butelek , lepszych nie ma jak antykolkowe

My już też jesteśmy na karmieniu butelką. Szkoda, że jak szukałam dla małej butelek nie znalazłam takiej
Antykolkowa szklana butelka EasyStart 330 ml - rewelacja. O tej pojemności znalazłam tylko aventa i to plastikowego…

ja miałam butelki antykolkow z lovi

Ja nie mialam problemu wrecz nie bylo wyjscia i musialam przejsc na butelke

Ja nie mialam prolemu z nauka picia z butelki

moj odrazu zalapal butle bo latwiej lecialo

ja bardzo zwracalam uwage na smoczek i udalo mi sie zakupic odpowiedni z aventa

u nas nie było problemu z nauką, mam nadzieję, że teraz też pójdzie lekko

My mamy róźne butelki, aktualnie z Canpolu i są super

Córcia od początku je z butelki,ponieważ nie mogłam karmić piersią.Nie miała żądnych problemów z piciem z butli.Mamy właśnie butelki z Canpolu i są super.