dla mnie ważne, by materiałowe pojemniki były wykonane z przyjaznych, najlepiej naturalnych materiałów. ile razy się coś kupiło, a śmierdziało stęchlizną...
dla mnie ważne, by materiałowe pojemniki były wykonane z przyjaznych, najlepiej naturalnych materiałów. ile razy się coś kupiło, a śmierdziało stęchlizną...
Też mam zamiar kupić te materiałowe pojemniki na zabawki malucha. Mojej kuzynki dzieciak dostał na urodziny piękną drewnianą skrzynię na zabawki. Mega mi się podoba. Wszystko się w niej mieści i ładnie wygląda :)
U nas w plastikowych pojemnikach pochowane są.po szafkach lub pod.lozkami
Nie dawno widziałam w Lidlu taką skrzynię-siedzisko na zabawki, cena też atrakcyjna a na jakieś grupie widziałam aranżacje z nią bardzo fajne, chyba się przy synku skuszę
My mamy taką skrzynie pirata ale te skrzynie ławeczki są fajniejsze przedewszytskim praktyczniejsze, zawsze można usiasc jie zajmują az rąk kiepska jak ta skrzynia ktora jest typowo na zabawki;/
Skrzynia z siedziskiem to bardzo fajna opcja zwłaszcza jak się ma mało miejsca ale skrzynia jest ograniczona i nic więcej, że tak powiem się tam nieupcha. Z kolei materiałowe kosze na zabawki dopasowują się do kształtu zabawek i fajnie idzie w nich upchać. Mam dwa takie. W jednym mam wszytkie pluszaki, w drugim róże inne zabawki
Ale te kosze materiałowe mam dwa.... a zabaweeeek mnóstwo:) dlatego myśle o tej skrzyni bo przy okazji spełni funkcje dekoracyjną
skrzynia to fajny pomysł, ponadczasowy. jeśli znajdziesz taką, która będzie pasowała do wystroju pokoju to super.
u nas zamiast koszy materiałowych sprawdziły sie pufki ;) mega pojemne na klocki super opcja
Na razie pokoj dziecka ograniczony jest to białej szafy gładkiej w zabudowie ...zwykłej komody białej tyle zedokupilismy drrewniane gałki... na pewno najblisze 4 latka dziecka nie bedziemy inwestować w drozsze mebelki... w szafie w zabudowie zapewne same drzwi wymienimy po latach bo na pewno będą obite:) natomiast patrze na te skrzynie z lidla ze jest dostępna za 179zł! więc chyba się skusze biała a tylko jakąś podusie fajną uszyc w modnych brązo bezach
pufki też fajna rzecz, ale ta skrzynia to na pewno zrobi klimat!
tyle ze skrzynia czasami ciezko ustawna pufki można wykorzystać do stolika;)
fakt ze jedno i drugie praktyczne;) pufki już mam ławka wyglada fajnie i ciekawie ale kurcze brak miejsca jednak
Skrzynia super sprawa tylko trzeba mieć na nią miejsce. U mnie tego miejsca coraz mniej. Chyba jednak wygrają te worki/kosze na zabawki. Aa muszę już w coś zainwestować bo trzymam w kartonie wszystko i powoli karton się za maly robi. Teraz jeszcze święta to pewnie znowu się tego nazbiera.
U nas spore pokoje wiec skrzynie sprawdzają się u nas jak najbardziej
ale też swietnie wygląda.
Zamówiłam tą z lidla ale juz tyle dni i dojść nie może
U nas teść nam sam zrobił dla córki
MamaRóżaMiki pewnie przez święta i dużo zamówień mają jakieś opóźnienia.
Wogole pech 2 paczki calkowicie zagineły miały w paczomacie statu wydane do doreczenia i nietsty slad zaginął