Jak wprowadzać kaszę manną do mleka modyfikowanego

MamaEm, ale przy tym to trzeba chyba chodzić, pielić itd..?

Ja staram się siać owoce i warzywa co nam smakują nawet od jakiegoś już czasu sieje arbuzy wiadomo nie będą takie duże jak ze sklepu ale są dużo bardziej słodsze 

Natalia wo! No to nieźle. Masz co robić. Arbuzy? I serio wychodzą i są dobre? Aż takie niemożliwe :D

Arbuzy są słodsze niż te ze sklepu ale mniejsze, jak dla mnie pycha. 

to ja na balkonie mam tylko dużo ziół, ale marzy mi się taki ogródek :D

Fajnie mieć wszystko swoje 

Oczywiście, że tak, to w ogole inny smak i wartości odżywcze :)

Chyba jestem zawygodna nie chciałoby mi się doglądac takich rzeczy

Natalia i arbuzy ładnie ci rosną? my raz sadziliśmy ale były bardzo małe i odpuściliśmy;( za to dynie zawsze rosły piękne;) 

Ja mam warzywnik ale warzywa bardzo słabe, nie mam czasu podlewać, do tego mrówek nie mogę wypędzić. Jedynie fasolka szparagowa ładnie rośnie a wczoraj już pierwszy zbiór był.

Mi to nawet zioła w kuchni nie chcą rosnąć

na mrówki kawa ponoć dobra;) 

my podsypujemy drzewka bo też było ich tam pełno a ze z expresu dużo wyzucliśmy to teraz wywozimy pod drzewka;) 

fasolka swojska mniam mniam;) u nas był wielki zamysł na warzywa ale też srednio rosną ale myślę ze to moze przez to ze sa w skrzyniach ;) moze lepiej by rosły w gruncie bezpośrednio;)

Anisss rosną małe ale swoje to swoje dynie również u mnie duże rosną 

Kawa to dobry naturalny nawóz dla tego typu rzeczy

AgataAr no niestety trzeba przy tym chodzić, by nie zarosło chwastem :( ale swoje to swoje;D

Kawa zgadza się pierwszy raz podsypalam  hortensje i przepiękne zakwitły

Moje koleżanki w pracy właśnie fusy z kawy odkładają i mają naturalny dobry nawóz do kwiatków. Wszystko im pięknie rośnie ;)

jejku nie wiedziałam o tym teraz będę też tak robić bo u mnie z kwiatami średnio ;/ 

Też nie miałam o tym pojęcia :) 

na pewno mi się przyda ta informacja jak już sie przeprowadzę do siebie i zacznę uprawę roślin.. choć mnie się kwiaty nie trzymają.. potrzebuje jakichś roślin, któe nie są wymagające. co polecacie?