Jak wyczyścić piekarnik z plam?

Ja kupiłam kiedyś jeszcze za czasów Tesco biały cif i on miał drobinki szorujące i nie wiem pewnie w Rossmanie można go dostać ale trzeba z nim uważać bo jest mocno szorujacy

Słyszałam że. Tabletka od zmywarki daje radę ale czy to prawda może ktoś robił ? 

Słyszałam że super sobie radzi z myciem podłóg szczególnie płytek my zmywarki nie mamy ale u mnie w domu rodziców się myje własnie płytki tabletka do zmywarki 

Jak masz spaleniznę to serio zielony cif spryskaj i zostaw i zejdziemy ja tak czysxcze kamień do pizzy 

U mnie tez cif się sprawdza 

czy cif można stosować na różne powierzchnie ?

Ja często jak robiłam dżem z truskawek przewaznie robi się to w takim garze z grubym dnem i trzeba bardzo pilnować żeby się nie przypaliło i często mieszać ale bywa tak że gdzieś tam zawsze Te owoce na dnie się przyklejają i odrobinę garnka się przypali No i właśnie potem do akcji zawsze u mnie wkraczał cif A to co nie odeszło cifem takie pozostałości takim specjalnym czyścikiem do przypalonych garnków który zawiera w sobie jakiś tam płyn wtedy cały spód garnka robi się taki fioletowy i momentalnie wszystko odchodzi

Nie właśnie cif jest bardzo rysujący i raczej nie można go na każdą powierzchnię stosować jednak trzeba z nim uważać ale czyści dobrze od kilku dobrych lat tak samo i nie kosztuje nie wiadomo ile 

Polecam rozcieńczyć kwasek cytrynowy wodą tak aby wyszła papka, przed tym nagrzać piekarnik jak nieco ostygnie to nakładać tą papkę w miejscach w których są plamy. 

Spróbuje z tym kwaskiem dzięki a jak nie lecę po zielony cif

Proszę o informację czy udało się wyczyścić wszystko tak jak trzeba bo jestem ciekawa co zaskutkowalo

Niestety nie;( ale u nas porządne przypalemie. Jutro cifem będę szorowac

Mama róża to szkoda Ale kompletnie nie popuścilo nic?może akurat ten cif zdziała cuda

To muszę też z tym kwaskiem spróbować bo u mnie w piekarniku coś mi ostatnio skapało i pomimo że go już umyłam coś mi tam dalej śmierdzi za każdym razem jak go włączę. 

u nas właśnie często kapie i taka czarna skorupa się robi 

Czyli widzę że takie kapanie to jest zmora u wszystkich nie tylko u mnie Najgorzej że czasami się wydaje że już jest wszystko wyczyszczone a człowiek za jakiś czas odpali ten piekarnik i narobi się nieprzyjemnego zapachu bo jeszcze gdzieś tam jakieś pozostałości są

Dziewczyny polecam produkty marki D-LUX. Rany jakie one sa mocne i bez szorowania schodzi brud. Tylko trzeb czytać ulotkę ile pozostawić zanim się zmyje bo mega wyżera. Ja czyściłam WC i umywalkę i wszystkie zacieki bez szorowania zeszły, byłam w szoku :O cena przystępna i zapach ładny ;) polecam

Olaleksandra to jak takie mocne to az w szoku jestem że zapach mają ładny przeważnie takie mocne detergenty również i niemiło pachną 

Zielko ma naturalne porodukty do czyszczenia więc jeśli komuś zależy na dbaniu także o środowisko to warto :) są super i w niskich cenach a także naprawdę się dobrze sprawdzają w czyszczeniu 

Z cifen jeszcze nienwiem bo maz nie kupilm ten piekarnik też ma jakieś super czyszczenia ale też na pewno nie na taka spalenizne